021-22700332-35

ویزای پزشکی

اولین حق هر انسانی داشتن یک بدن و روان سالم است. سلامتی و مراقبت از خود مسئله‌ای بسیار مهم است که هیچکس نباید از آن غافل شود. اگر خدای ناکرده شما به یک بیماری جدی دچار شوید، حتماً می‌خواهید که به بهترین نحو و در سریع‌ترین زمان درمان شوید. با این که کشور ما از داشتن متخصصان مجرب خالی نیست، اما امکانات درمان آن محدود هستند و این مسئله در خیلی از موارد باعث ایجاد مشکلات جدی برای بیماران می‌شود. خوشبختانه، در دنیای امروز شما نه تنها در کشور خود بلکه در کشورهای دیگر هم می‌توانید خدمات درمانی را دریافت کنید. آمریکا و کانادا جزو کشورهایی هستند که خدمات درمانی پیشرفته و به روزی را به بیماران خودشان ارائه می‌دهند و شما می‌توانید با گرفتن ویزای پزشکی بهترین خدمات درمان را در این کشورها دریافت کنید. اما چطور می‌توان ویزای پزشکی کانادا و ویزای پزشکی آمریکا را گرفت؟

ویزای پزشکی کانادا

بیماری را فرض کنید که دچار یک بیماری خاص است که در ایران و توسط پزشکان ایرانی نمی‌تواند معالجه شود. در این صورت، فکر می‌کنید که این بیمار باید برای درمان بیماریش چه کند؟ یک راه این است که او از پزشک معالج خود یک توصیه نامه بگیرد و با استفاده از این توصیه نامه برای اخذ ویزای درمان کانادا اقدام کند. اگر این بیمار موفق به دریافت ویزای پزشکی کانادا شد، او می‌تواند تا مدتی کوتاه در این کشور اقامت داشته باشد تا بتواند مریضی خود را درمان کند.

(اگر می‌خواهید در مورد این بدانید که ویزا چیست و انواع آن چه هستند، به صفحه مربوطه این مطلب مراجعه کنید.)

ویزای پزشکی کانادا

آیا متقاضیان ویزا پزشکی کانادا می‌توانند با خودشان یک همراه داشته باشند؟

بیمارانی که ویزای درمان کانادا را گرفته‌اند می‌توانند یک همراه هم با خود داشته باشند تا در مدت درمان همراه آنها در این سفر باشد. با این حال، شما باید بدانید که ویزای درمانی کانادا برای هر بیماری صادر نمی‌شود. این ویزا معمولا برای بیمارانی صادر می‌شود که بیماری خاصی دارند و آن بیماری را نمی‌توانند در کشور خودشان درمان کنند.

(برای دانستن بیشتر در مورد گرفتن ویزای توریستی کانادا برای ایرانیان از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

شرایط ویزای پزشکی کانادا

در پاراگراف قبلی، ما توضیح دادیم که برای هر بیماری ویزای درمانی کانادا صادر نمی‌شود. در واقع، برای دریافت ویزا پزشکی کانادا، بیمار باید شرایط خاصی را داشته باشد. اولین لازمه این است که بیمار باید اثبات کند که برای بیماریش راه درمان موثری در کشور خودش وجود ندارد. در مرحله بعد، بیمار باید مدارک درمانی در مورد بیماریش و اطلاعات مربوط به آن را همراه با آزمایشات معاینه پزشکی به پزشک مورد نظر خود در یک مرکز درمانی کانادا ارسال کند.

اگر پزشک این مدارک و اطلاعات را بررسی کرد و تشخیص داد که بیمار نیاز به درمان در کانادا دارد می‌تواند مدارک او را تایید کند و برای او دعوتنامه‌ای را بفرستد. بعد از تایید مدارک، بیمار می‌تواند این دعوت نامه و مدارک پزشکی را به سفارت یا کنسولگری کانادا تحویل دهد و در آنجا روند اخذ ویزا پزشکی کانادا را آغاز کند.

شرایط ویزای پزشکی کانادا

شرایط ویزای پزشکی کانادا: برای سفر درمانی به کانادا پزشک باید چه مواردی را تایید کند؟

علاوه بر مراحلی که برای اخذ ویزای درمانی در پاراگراف قبلی توضیح دادیم، بیمار برای دریافت ویزا پزشکی کانادا باید دو مورد تاییدیه دیگر هم از پزشک مستقر در کانادا بگیرد. اول از همه پزشک کانادایی باید تایید کند که بیمار قابلیت سفر کردن به کانادا در هواپیما را دارد و این سفر برای او دشوار نیست. مسئله دیگر این است که پزشک باید تایید کند که بیماری که برای درمانش می‌خواهد به کانادا سفر کند واگیردار نبوده و دچار هیچ بیماری نیست که با ورود به کانادا شهروندان کانادا را تهدید می‌کند.

(بیشتر بخوانید: شهروندی کانادا چیست؟)

شرایط ویزای پزشکی کانادا: چه بیمارانی می‌توانند برای اخذ ویزای پزشکی اقدام کنند؟

برای هر بیمار ویزای درمانی یا پزشکی کانادا صادر نمی‌شود. برای مثال، بیمارانی که دچار بیماری‌های خاصی مثل تومورها و سرطان‌های خوش خیم و بدخیم هستند یا می‌خواهند عضوی از بدنشان را اهدا کنند معمولاً می‌توانند برای اخذ ویزای درمان کانادا اقدام کنند. در غیر این صورت، امکان اخذ ویزا پزشکی کانادا برای شما کم است.

(اگر می‌خواهید در مورد طرح اکسپرس اینتری کانادا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

شرایط ویزای پزشکی کانادا: چه بیمارانی می‌توانند برای اخذ ویزای پزشکی اقدام کنند؟

شرایط ویزای پزشکی کانادا: مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای پزشکی

علاوه بر داشتن شرایط ویزای پزشکی کانادا فوق هم شما باید مدارک زیر را در سفارتخانه یا کنسولگری کانادا ارائه دهید:

  • شناسنامه و پاسپورت همراه با عکس گرفته شده مطابق با دستورات سفارت کانادا
  • مدارک دال بر تمکن مالی
  • بیمه مسافرتی
  • فرم تکمیل شده درخواست برای اخذ ویزای درمان کانادا
  • مدارک پزشکی دال بر اینکه بیمار نمی‌تواند در کشور خود بیماری‌اش را درمان کند
  • دعوتنامه رسمی پزشک برای معالجه بیمار در کانادا
  • تصدیق نامه از سوی پزشک برای تعیین نوع بیماری بیمار

(سرمایه گذاری در کشور دیگر می‌تواند راهی برای گرفتن اقامت دائم در آن باشد. اما شما برای این کار نیاز به ویزا سرمایه گذاری دارید که برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن می‌توانید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

فرایند اخذ ویزای پزشکی کانادا چگونه است؟

شما در اولین مرحله باید این مسئله را اثبات کنید که در کشور خودتان راه درمانی خوبی برای درمان بیماری‌تان وجود ندارد و برای درمان به خدمات درمانی کانادا نیاز دارید. برای این کار، شما باید از پزشک معالجتان یک گواهی را برای اثبات این مسئله دریافت کنید.

سپس، شما باید این گواهی را همراه با مدارک پزشکی مثل آزمایشات و عکس‌های گرفته شده از بدنتان جمع آوری کنید و در اختیار پزشکی که در یکی از موسسات پزشکی درمانی کانادا کار می‌کند قرار دهید. اگر آن پزشک مدارک و درخواست شما برای معالجه در کانادا را تایید کرد برای شما دعوتنامه‌ای را ارسال می‌کند.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تبدیل ویزای کانادا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

فرایند اخذ ویزای پزشکی کانادا چگونه است؟

دعوتنامه پزشک و مدارک دیگر را به سفارت تحویل دهید

در این مرحله شما باید دعوتنامه پزشک را همراه با تمام مدارک و گواهی‌های پزشکی که برای نیاز به درمان در کانادا جمع آوری کرده‌اید را به سفارت کانادا تحویل دهید. توجه داشته باشید که حتماً در مدارکتان پزشک کانادا گواهی را داده باشد که نشان دهد که بیماری شما خطری برای ورود به کانادا ندارد و سفر شما به کانادا برایتان دشوار نیست.

(اگر شما به کارآفرینی و استارت آپ در کشور دیگر علاقه دارید، پس حتماٌ مطالب صفحه ویزا استارت آپ کانادا را مطالعه کنید.)

هزینه اخذ ویزای درمانی کانادا چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای درمان کانادا نسبت به اخذ انواع ویزای دیگر برای کانادا مناسب‌تر است. شما برای درخواست اخذ ویزای درمانی کانادا می‌توانید ۶۰ دلار را به سفارت کانادا پرداخت کنید. با این وجود، هزینه‌هایی مثل هزینه‌های اقامت و خورد و خوراک، آزمایشات و بستری شدن در مراکز درمانی همه بر عهده خودتان است.

(اگر شما می‌خواهید برای بازدید از فرزندان یا نوه‌های خود در کانادا ویزای موقت بگیرید، حتما در مورد سوپر ویزای کانادا مطالعه کنید.)

هزینه اخذ ویزای درمانی کانادا چقدر است؟

میزان اعتبار ویزای پزشکی کانادا چقدر است؟

دولت کانادا برای ارائه خدمات درمانی‌اش به مسافران بین‌المللی برای هر کدام از مناطق کشور خود ویزای مجزایی را صادر می‌کند. بنابراین، اگر شما برای یک منطقه یا بخشی خاص از کانادا دارای ویزای درمانی هستید، به این معنی نیست که شما می‌توانید در بخش دیگری به غیر از همان منطقه خاص خدمات درمانی را دریافت کنید.

همچنین، مدت اعتبار ویزا پزشکی کانادا موقتی و معمولاً به مدت سه ماه است. اما اگر پزشک معالج شما در کانادا تشخیص دهد که این مدت بیش از سه ماه طول می‌کشد، شما با تایید دولت کانادا و پزشک معالجتان می‌توانید مدت بیشتری را در کانادا اقامت داشته باشید.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اولین قدم برای مهاجرت به کانادا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

ویزای پزشکی آمریکا

به غیر از کانادا یک کشور خوب دیگر که شما می‌توانید در آن خدمات درمانی را دریافت کنید آمریکا است. ویزای پزشکی آمریکا از نوع ویزای ب۲ است و شما برای اخذ این ویزا باید مراحلی مشابه با دریافت ویزای درمانی کانادا را طی کنید. اگر مایل به دریافت ویزای درمانی آمریکا هستید، با ما همراه باشید تا مراحل و شرایط لازم برای اخذ این ویزا را برایتان توضیح دهیم.

(اگر شما نیاز دارید که به برای سفر به کشور دیگر موقتاٌ در آمریکا توقف کنید، پس حتماٌ مطلب ویزای ترانزیت آمریکا را بخوانید.)

ویزای پزشکی آمریکا

شرایط دریافت ویزای آمریکا چه هستند؟

اولین شرطی که شما برای اخذ ویزای درمانی آمریکا باید داشته باشید این است که باید بتوانید به خوبی اثبات کنید که نیاز به دریافت خدمات درمانی در آمریکا دارید. یکی از مدارک لازم برای اثبات این ادعا نامه‌ای از پزشک معالجتان در ایران است.

در این نامه، پزشک معالج شما باید نوع بیماری، روش پیشنهادی درمان، دلیل موجه برای نبود راه درمان موثر در ایران و توصیه پزشک برای دریافت خدمات درمانی آمریکا را ذکر کند. علاوه بر این، شما به صورت آنلاین یا از روش‌های دیگر باید در مورد پزشک‌های آمریکایی و مراکز درمانی آنجا تحقیق کنید. بهتر است هم کمی در مورد هزینه‌های بستری شدن و درمان پرس و جو کنید.

(اگر شما مایل به سرمایه گذاری در آمریکا هستید، پس باید در رابطه با ویزای سرمایه گذاری امریکا مطالعه کنید.)

شرایط دریافت ویزای آمریکا چه هستند؟

1. دریافت توصیه نامه از پزشک آمریکایی

بعد از اینکه پزشک متخصص مورد نظر خود را انتخاب کردید، پرونده درمانی خودتان را برای او توضیح دهید. اگر این پزشک با درمان شما در آمریکا موافقت کرد، باید توصیه نامه‌ای را هم از او بگیرید. در این توصیه نامه پزشک آمریکایی باید اولاً نشان دهد که می‌خواهد بر اساس مدارک پزشکی و اطلاعات بیماری‌تان شما را درمان کند.

همچنین، او باید نشان دهد که برنامه معینی برای درمان شما دارد و مدت زمان دوره درمان شما را مشخص کند. علاوه بر این، پزشک آمریکایی باید میزان هزینه‌های خدمات درمانی برای درمان شما را هم تعیین کند.

(در صورتی که قصد اقامت در آمریکا از طریق تجارت را دارید، به شما توصیه می‌کنیم که مطلب ویزای تجاری امریکا را بخوانید.)

1. دریافت توصیه نامه از پزشک آمریکایی

2. قابلیت پرداخت هزینه درمان در آمریکا

هزینه درمان در آمریکا برای بیماران خارجی زیاد است. همچنین، هزینه اقامت موقت آمریکا در طول دوره درمان هم کم نیست و شما نباید انتظار داشته باشید که دولت آمریکا در پرداخت این هزینه‌ها به شما کمک کند. بنابراین، حتماً قبل از اقدام برای گرفتن ویزا درمانی آمریکا بودجه و وضعیت مالی خود را بسنجید. دلیل آن این است که سفارت از شما می‌خواهد تا مدارک تمکن مالی برای اقامت موقت و پرداخت هزینه درمان در آمریکا را ارائه کنید.

(برای داسنتن بیشترد مورد شروط و روال دریافت اقامت آمریکا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

3. معاینات ویزای پزشکی آمریکا توسط پزشک در سفارت آمریکا

اصولاً سفارت یا کنسولگری آمریکا برای افرادی که به دنبال روش مهاجرت به آمریکا هستند، معاینات ویزای پزشکی آمریکا را انجام می‌دهد. اما گاهی اوقات معاینات ویزای پزشکی آمریکا برای بیمارانی که می‌خواهند در آمریکا اقامت موقت برای درمانشان را داشته باشند هم لازم است.

هدف از معاینات ویزای پزشکی آمریکا اثبات ادعای شما برای نبود روش درمانی موثر در کشور مبدا است و اینکه شما فاقد بیماری واگیرداری باشید که ممکن است جان شهروندان آمریکایی را به خطر بیندازد. بنابراین، معاینات ویزای پزشکی آمریکا شما توسط پزشک در سفارت یا کنسولگری آمریکا هم یکی از شرایط دیگر برای اخذ ویزای درمانی آمریکا محسوب می‌شود.

3. معاینات ویزای پزشکی آمریکا توسط پزشک در سفارت آمریکا

4. شرایط ویژه اخذ ویزای درمانی آمریکا برای زنان باردار

در گذشته، موارد بسیاری وجود داشته‌اند که در آن‌ها زنان باردار با ویزا وارد آمریکا شدند و در آنجا با زایمان خواسته‌اند برای کودکشان شهروندی امریکا را بگیرند. اما در سه سال گذشته و مخصوصاً از تاریخ ژانویه سال ۲۰۲۰ آمریکا شرایط مربوط به اخذ ویزای درمانی خود برای زنان باردار را کمی تغییر داد.

این قوانین اکنون بر این تاکید می‌کنند که زنان باردار باید هدف موجهی برای اخذ ویزای درمانی آمریکا داشته باشند و این شامل مواردی مثل بارداری بغرنج و دارای مشکلات خاص و پیچیده است که اثبات این ادعا نیاز به مدارک و گواهی‌های پزشکی دارد.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تبدیل ویزای آمریکا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای درمانی آمریکا

سفارت یا کنسولگری آمریکا برای اخذ ویزای درمانی آمریکا از شما می‌خواهد تا یک سری مدارک شخصی پزشکی و فرم‌های دولتی را با خود به روز مصاحبه بیاورید که ما در این بخش در مورد هر کدام کمی توضیح خواهیم داد.

(اگر می‌خواهید با یاک ایده نوین کسب و کاری را در آمریکا راه اندازی و به این کشور مهاجرت کنید، پس حتماٌ مطلب ویزای استارتاپ آمریکا را مطالعه کنید.)

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای درمانی آمریکا

1. فرم درخواست ویزا DS-160

برای اخذ ویزای موقت آمریکا شما اول باید فرم درخواست ویزای موقتی DS-160 را پر و صفحه تایید آن را به روز مصاحبه بیاورید. شما برای دانلود و تکمیل این فرم می‌توانید به وب سایت درخواست ویزای غیر مهاجرتی وزارت امور خارجه آمریکا مراجعه و آن را دانلود کنید. بعد از تکمیل فرم DS-160 شما باید پرینتی از آن همراه با بارکدش را بگیرید و در روز مصاحبه آن را حتماً با همراه خود داشته باشید.

(برای تحصیل در آمریکا شما اول باید ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت کنید که برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می‌توانید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

2. رسید پرداخت هزینه درخواست ویزای پزشکی آمریکا

برای درخواست ویزای درمانی آمریکا شما حتماً باید هزینه‌ای را پرداخت کنید. برای این کار شما می‌توانید به وب سایت کنسولگری آمریکا مراجعه کنید و در آنجا موسسات مالی را می‌بینید که می‌توانید از طریق آنها هزینه درخواست ویزای پزشکی را پرداخت کنید.

بعد از پرداخت این هزینه حتماً رسید آن را دریافت کنید و با خودتان در روز مصاحبه داشته باشید. حتماً به این نکته توجه کنید که پرداخت هزینه درخواست ویزا قبل از روز مصاحبه انجام شود، چون در روز مصاحبه پرداخت این هزینه را از شما قبول نمی‌کنند.

(در صورتی که مایل به کار در آمریکا هستید، اول از همه، باید در مورد ویزای کار امریکا در صفحه مربوطه آن مطالعه کنید.)

2. رسید پرداخت هزینه درخواست ویزای پزشکی آمریکا

3. رسید هزینه صدور ویزا

برخی از کشورها هستند که بابت صدور ویزا برای شهروندان آمریکایی از آنها مبلغی را دریافت می‌کنند. در این صورت، آمریکا از شهروندان آن کشورها هم برای صدور ویزا هزینه‌ای را دریافت می‌کند. اگر شما جزو شهروند این نوع کشورها هستید هم به احتمال زیاد علاوه بر پرداخت مبلغ درخواست ویزا، باید هزینه‌ای را بابت صدور ویزای درمانی آمریکا پرداخت کنید.

(بیشتر بخوانید: ویزای توریستی آمریکا چیست؟)

4. پاسپورت به همراه عکس مناسب سفارت آمریکا

پاسپورتی که شما برای درخواست ویزای درمانی آمریکا از آن استفاده می‌کنید باید معتبر باشد. این به آن معنی است که تاریخ انقضای پاسپورت شما باید بیش از ۶ ماه از زمان اقامت موقت شما در آمریکا برای درمان باشد.

همچنین، شما باید عکسی را هم در روز مصاحبه از خود داشته باشید که بر طبق دستورات سفارت آمریکا گرفته شده باشد. معمولاً ابعاد این عکس 2*2 اینچ است که البته شما باید به راهنمایی‌های سفارت آمریکا در مورد ابعاد دقیق آن مراجعه کنید. زمانی که شما برای عکس گرفتن می‌روید، حتماً به عکاس این لازمه را گوشزد کنید.

(برای کسب اطلاعات بیشدر در مورد پاسپورت آمریکا می‌توانید از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

5. مدارک نشان دهنده قصد شما از سفر به آمریکا

مهمترین مدارکی که شما می‌توانید برای نشان دادن قصد سفرتان به آمریکا نشان دهید توصیه‌نامه‌هایی است که باید از پزشک خود در ایران و پزشک مورد نظر خود در آمریکا داشته باشید. این نامه‌ها قصد شما از سفر برای دریافت خدمات درمانی را نشان می‌دهند و بیانگر آن هستند که شما قصد ندارید در آمریکا اقامت دائمی داشته باشید. همچنین، بهتر است که برگه نشان دهنده رزرو از بلیط یا اقامتگاه خود در آمریکا مثل هتل‌تان را هم حتما در روز مصاحبه داشته باشید.

(برای کسب اطلاعت بیشتر در مورد ویزا امریکا و انواع آن از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

5. مدارک نشان دهنده قصد شما از سفر به آمریکا

6. مدارک نشان دهنده بازگشت به کشور مبدا

وقتی شما برای آمریکا درخواست ویزای موقت را می‌کنید باید به دولتش نشان دهید که حتماً قصد بازگشت به کشور مبدا خود را دارید و نمی‌خواهید ویزای خود را تمدید کنید. برای این کار، شما می‌توانید مدارکی مثل صاحبخانه یا مستاجر بودن یک خانه را نشان دهید. علاوه بر این، شما می‌توانید مدارکی مثل مدرک ازدواج، داشتن فرزند در کشور مبدا یا نامه‌ای از کارفرمایتان را با خود در روز مصاحبه بیاورید.

داشتن مدارکی مثل صورتحساب‌های بانکی شخصی و داشتن فیش حقوقی هم به مصاحبه‌کننده نشان می‌دهند که شما در ایران یا کشور مبدا مشغول به کار هستید. هدف ارائه از این مدارک این است که مصاحبه‌کننده و سفارت آمریکا بدانند که شما با کشور مبدا خود ارتباطی قوی دارید و انگیزه شما برای بازگشت به کشورتان قوی است. پس حتماً این مدارک را در روز مصاحبه با خود داشته باشید.

مدت زمان اعتبار ویزای پزشکی آمریکا چقدر است؟

مدت زمان اعتبار ویزای پزشکی آمریکا بسته به نوع درمان و صلاحدید پزشک شما می‌توانند متفاوت باشد. اما معمولاً این ویزا ۶ ماه اعتبار دارد.

(اگر می‌خواهید در مورد ویزای گردشگری بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

مدت زمان اعتبار ویزای پزشکی آمریکا چقدر است؟

فرایند اخذ ویزای درمانی آمریکا چگونه است؟

اولین مرحله برای اخذ ویزای درمانی آمریکا جمع آوری مدارک است. همانطور که در بخش مدارک مورد نیاز اخذ ویزای درمانی آمریکا گفتیم، شما باید اول فرم درخواست ویزای DS-160 را از سایت ویزای غیر مهاجرتی وزارت امور خارجه آمریکا دریافت کنید. بعد از پر کردن این فرم، شما باید نسخه‌ای که دارای بارکد است را چاپ کنید و آن را به همراه مدارک پزشکی، مدارک شناسایی و مدارک مورد نیاز برای ویزا جمع آوری کنید.

(ویزا دانشچویی راهی پرطرفدار برای مهاجرت است. برای کسب اطلاعات در مورد این ویزا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

هزینه درخواست ویزا را قبل از روز مصاحبه پرداخت کنید

شما باید قبل از روز مصاحبه هزینه درخواست ویزای پزشکی آمریکا را پرداخت و رسید آن را به باقی مدارکتان الحاق کنید. در مرحله بعد مدارکتان را به سفارت یا کنسولگری ارسال کنید. شما باید در روز مصاحبه نامه‌ای از کنسولگری داشته باشید که قرار مصاحبه شما را تایید کرده است. پس از مصاحبه با افسر کنسولگری، شما باید مدتی منتظر بمانید تا ببینید کنسولگری سفارت آمریکا چه جوابی به شما می‌دهد.

(بیشتر بخوانید: ویزای کار چیست؟)

هزینه درخواست ویزا را قبل از روز مصاحبه پرداخت کنید

هزینه اخذ ویزای پزشکی آمریکا چقدر است؟

خود هزینه‌ای که شما باید بابت درخواست اخذ ویزای درمانی آمریکا پرداخت کنید ۱۶۰ دلار است. اما ما در بخش شرایط اخذ ویزای پزشکی آمریکا هم گفتیم که امکان دارد سفارت آمریکا معاینه پزشکی را برای تایید درخواست شما انجام دهد. انجام این معاینه پزشکی هم شامل یک هزینه اضافی می‌شود که این هزینه برای افراد بزرگسال ۱۵ سال به بالا تقریبا ۲۷۵ دلار است.

(با گرفتن ویزا استارتاپ در کشور دیگر شما فرصت راه اندازی کسب و کار در آنجا را دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

گرفتن ویزای پزشکی کانادا و آمریکا با شرکت مون ایمیگریشن

داشتن بهترین خدمات درمانی لیاقت تک تک ما است. اگر شما جزو کسانی هستید که بیماری خاصی دارد و می‌دانید که در ایران روش‌های درمانی مفیدی برای درمان بیماری شما وجود ندارند، می‌توانید با گرفتن ویزای پزشکی آمریکا و کانادا از خدمات درمانی این دو کشور بهره‌مند شوید.

لازم هم نیست که شما نگران انجام مراحل اخذ ویزای درمانی یا پزشکی باشید. تیم متخصصان و کارشناسان ما در شرکت مون ایمیگریشن سابقه زیادی در گرفتن انواع ویزا برای متقاضیان دارند. اگر شما سوالی در این زمینه دارید یا می‌خواهید برای انواع ویزا اقدام کنید، حتماً با کارشناسان و متخصصان ما در مون ایمیگریشن در تماس باشید.

گرفتن ویزای پزشکی کانادا و آمریکا با شرکت مون ایمیگریشن

لینک ‎‎های مهم