021-22700332-35

ویزای تجاری

این روزها مهاجرت دغدغه بسیاری از مردم است. شاید شما هم جزو افرادی باشید که دلتان می‌خواهد مهاجرت کنید و زندگی بهتری برای خودتان بسازید، اما می‌ترسید که این کار خیلی دشوار باشد. اما هیچ کاری برای کسانی که هدف، اراده و پشتکار دارند دشوار نیست، حتی مهاجرت! روش‌های متفاوتی برای مهاجرت به کشورهای دیگر وجود دارد که یکی از این روش‌ها ویزای تجاری است. ویزای تجاری با در نظر داشتن هدف کاری و تجاری به کشورهای دیگر گرفته می‌شود. ما در این مقاله در مورد ویزای بازدید تجاری برای کانادا، ویزای بیزینس آمریکا و شرایط لازم برای گرفتن آن توضیح خواهیم داد.

ویزای تجاری کانادا چیست؟

آیا به دنبال راه انداختن کسب و کار، سرمایه‌گذاری یا پیشبرد اهداف تجاری‌تان در کانادا هستید؟ آیا می‌خواهید در اقدامات و فعالیت‌های تجاری بین‌المللی مثل کنفرانس‌های تجاری شرکت کنید؟ یا مایل به انجام معامله با شریکان تجاری خود در کانادا هستید؟ در این صورت، شما نیاز به یک ویزای بیزینس ویزیتور کانادا یا ویزای تجاری کانادا دارید.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاریخچه روادید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

چگونه برای گرفتن ویزای تجاری کانادا اقدام کنیم؟

ویزای تجاری کانادا چه محدودیت‌هایی دارد؟

ویزای تجاری یا بیزینس ویزیتور شما بازه زمانی خاصی دارد و اصلاً دائمی نیست. یک نکته مهم دیگر برای گرفتن ویزای بیزینس ویزیتور کانادا که شما باید حتماً به آن توجه کنید این است که شما نمی‌توانید با این ویزا در شرکتی استخدام شوید و در آن کار کنید.

داشتن ویزای تجاری صرفاً به منزله همکاری‌های تجاری، برقراری قراردادهای تجاری و امضا کردن آنها است. علاوه بر این، شما نمی‌توانید با ویزای تجاری کانادا از خدمات بیمه درمانی آن استفاده کنید و امکان درخواست صدور مدارک کانادایی را هم داشته باشید. بنابراین، با ویزای تجاری کانادا شما فقط مجاز به انجام برخی از فعالیت‌های تجاری در کانادا هستید.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با انواع ویزای توریستی از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

ویزای تجاری کانادا چه محدودیت‌هایی دارد؟

هدف از اخذ ویزای تجاری کانادا چیست؟

ما در پاراگراف قبلی کمی در مورد مواردی توضیح دادیم که شما می‌توانید از طریق آنها برای ویزای تجاری کانادا اقدام کنید. در اینجا، ما در مورد این موارد کمی بیشتر توضیح می‌دهیم. برای مثال، اگر شما می‌خواهید در کنفرانس‌های تجاری، نمایشگاه‌های تجاری، برگزاری جلسه‌ها برای شریکان تجاری و سرمایه‌گذاری کردن در کانادا اقدام کنید واجد شرایط اخذ این ویزا هستید.

گاهی اوقات هم اخذ ویزای تجاری از طریق بهتر کردن روابط تجاری بین ایران و کانادا، خرید محصولات یا خدمات بعد از فروش، عرضه خدمات بعد از فروش به واسطه لازم بودن آن در ضمانت نامه‌ها یا قراردادهای تجاری امکان‌پذیر است.

(اگر می‌خواهید در مورد ویزا تحصیلی بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

اخذ ویزای تجاری برای برخی از کارآموزان شرکتی مجاز است

فرض کنید که یک شرکت کانادایی وجود دارد و شما در کشوری به غیر از کانادا برای آن شرکت کار می‌کنید. در این صورت، اگر آن شرکت دوره آموزشی را برای آموزش دادن شما برگزار کند، شما نیاز به اخذ ویزای تجاری کانادا دارید.

ویزای بیزینس ویزیتور کانادا هم برای کسانی قابل دریافت است که می‌خواهند در دوره‌های آموزشی شرکتی شرکت کنند که به آنها کالا یا خدماتی را فروخته‌اند. بنابراین، همانطور که مشاهده می‌کنید اکثر این موارد اهداف کسب و کار یا تجاری دارند.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط اخذ ویزای کار به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

اخذ ویزای تجاری برای برخی از کارآموزان شرکتی مجاز است

شرایط اخذ ویزای تجاری کانادا چیست؟

گرفتن هر نوع ویزا برای هر کشور دارای قوانین و ضوابط خاص خود است و کانادا هم برای متقاضیان اخذ ویزای تجاری شرایط خاصی را تعیین کرده است. اگر شما واجد این شرایط باشید باید مدارک لازم برای نشان دادن اینکه آنها را دارید را به سفارت کانادا یا کنسولگری آن ارائه کنید.

البته شما باید توجه داشته باشید که این شرایط در مقایسه با شرایط لازم برای گرفتن ویزای بازدید‌کننده کانادا کمی سختگیرانه‌تر هستند. دلیل این مسئله این است که دولت کانادا می‌خواهد از هدف شما برای ورود به کشورش مطمئن باشد و بداند که شما قصد انجام هیچگونه فعالیت غیرقانونی در خاکش را ندارید.

(بیشتر بخوانید: ویزای استارتاپ چیست؟)

شرایط اخذ ویزای تجاری کانادا چیست؟

مدارک لازم برای اثبات استقلال مالی و نماندن در خاک کانادا

یکی از مهمترین مدارک برای کنسولگری سفارت کانادا این است که شما نشان دهید که قصد ماندن در خاک این کشور را ندارید. همانطور که گفتیم، ویزای بیزینس ویزیتور کانادا یک ویزای موقت است و کانادا نمی‌خواهد که شما با این ویزا بیشتر از شش ماه در خاکش باقی بمانید. یکی از مدارکی که شما می‌توانید با آن این مسئله را ثابت کنید این است که نشان دهید که قصد ورود به بازار کار کانادا را ندارید.

برای مثال، شما باید نشان دهید که کسب و کار یا شرکت شما در کشوری به غیر از کانادا ثبت شده است و شما کارمند آن کسب و کار یا رئیس آن هستید. علاوه بر این، شما باید رسید دستمزدهای ماهیانه یا سالانه خود از آن کسب و کار را تهیه و به کنسولگری یا سفارت کانادا نشان دهید.

مدارک لازم برای اثبات استقلال مالی و نماندن در خاک کانادا

ارائه اسناد هویتی و مدارک دال بر پرداخت هزینه سفر

ارائه کردن مدارک هویتی مثل پاسپورت، شناسنامه، بیمه و غیره برای دریافت هر ویزایی ضروری است. همچنین، اگر شما سابقه دریافت ویزای تجاری از کشورهای دیگر را هم دارید بهتر است آن را شامل مدارک خود کنید. یک مورد مهم دیگر هم ارائه مدارک نشان دهنده تمکن مالی است.

داشتن تمکن مالی به این معنا است که شما وقتی وارد خاک کانادا می‌شوید، می‌توانید به تنهایی از پس هزینه‌های ماندن در خاک آن کشور بربیایید و وابسته به کسی برای پرداخت مخارج خود نیستید.

(بیشتر بخوانید: چگونه ویزای سرمایه گذاری بگیریم؟)

ارائه اسناد هویتی و مدارک دال بر پرداخت هزینه سفر

ارائه مدارک مربوط به دلیل سفر به کانادا

همانطور که قبلاً گفتیم، دولت کانادا می‌خواهد از علت وجود شما در کشورش مطمئن باشد. برای همین، شما باید مدارک مربوط به دلیل اخذ ویزای تجاری خود را داشته باشید. این مدارک می‌توانند نشان دهنده همان اهدافی باشند که ما در بخش اهداف اخذ ویزای تجاری توضیح دادیم.

برای مثال، مدرک شما می‌تواند نشان دهنده قصد ایجاد رابطه تجاری با یک شرکت کانادایی یا مشارکت در کنفرانس‌ها و کارگاه‌های آموزشی باشد. همچنین، مدارک شما باید نشان دهند که شما سابقه کیفری یا امنیتی یا ندارید و سلامت و جانتان را مریضی خاصی تهدید نمی‌کند.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با انواع ویزای کانادا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

فرایند گرفتن ویزای تجاری کانادا چگونه است؟

اگر شما بر طبق مواردی که ما در بخش شرایط اخذ ویزای بیزینس ویزیتور کانادا توضیح دادیم، دلیل موجه تجاری برای ورود به این کشور را دارید می‌توانید فرایند درخواست اخذ ویزای تجاری کانادا را آغاز کنید.

(بیشتر بخوانید: ویزای استارتاپ کانادا چیست؟)

چک کردن واجد شرایط بودن برای درخواست ویزا و ارسال مدارک به سفارت

در مرحله اول، شما باید بار دیگر شرایط خود را چک کنید و ببینید که شرایط‌تان برای اخذ ویزای بیزینس ویزیتور کانادا موجه است یا خیر. شاید این مرحله دوباره کاری باشد. اما از آنجایی که درخواست ویزای تجاری هزینه بر و زمانبر است، شما باید مطمئن باشید که حتماً این شرایط را دارید.

بعد از اینکه از واجد شرایط بودن خود مطمئن شدید، باید مدارک مربوط به درخواست ویزای بیزینس ویزیتور کانادا را جمع آوری کنید. پس از جمع آوری و تهیه مدارک لازم شما می‌توانید مدارک را به کنسولگری و سفارت به صورت حضوری ارسال کنید. راه دیگر هم درخواست آنلاین اخذ ویزای بیزینس ویزیتور کانادا است که می‌توانید به این صورت، مدارک را به کنسولگری یا سفارت به صورت پست ارسال کنید.

منتظر پاسخ سفارت یا درخواست مدارک بیشتر باشید

بعد از ارسال یا رساندن مدارک به کنسولگری یا سفارت کمی صبر کنید. در این مدت اگر سفارت از شما درخواست مدارک بیشتری را کرد، باید این مدارک را در اختیار آنها قرار دهید. همچنین، شما باید پاسپورت خود را هم برای مهر زدن به سفارت ارسال کنید. بعد از اینکه سفارت کنسولگری درخواست شما را با موفقیت ثبت کرد، باید هزینه‌های فرایند درخواست ویزا را پرداخت کنید.

(اگر می‌خواهید در مورد مراحل اخذ پاسپورت کانادا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

مدارک لازم برای گرفتن ویزای تجاری کانادا چه هستند؟

همانطور که در بخش شرایط لازم برای اخذ ویزای تجاری کانادا گفتیم، شما برای درخواست این نوع ویزا احتیاج به مدارک گوناگون دارید که نشان می‌دهند شما واجد شرایط گرفتن ویزای بیزینس ویزیتور کانادا هستید. برای مثال، شما برای تعیین هویت حتماً باید اسناد و مدارک مربوط به هویتتان مثل شناسنامه و پاسپورت را داشته باشید که حتماً تاریخشان معتبر باشد و از تاریخشان نگذشته باشد.

علاوه بر این، شما باید فرم درخواست ویزای بیزینس ویزیتور کانادا را تکمیل کنید و عکس‌هایی را همراه به آن الحاق کنید که این عکس‌ها با توجه به دستورالعمل‌های سفارت کانادا مربوط به عکس گرفتن درخواست کنندگان گرفته شده باشند. همچنین اگر شما سابقه کیفری و بیماری خاصی ندارید حتماً باید مدارک مربوط به سابقه کیفری و سالم بودن بدنتان همراه با مدارک معاینه پزشکی را ارائه دهید.

مدارک لازم برای گرفتن ویزای تجاری کانادا چه هستند؟

مدارک مربوط به تمکن مالی و نامه مدرک هدف تجاری برای سفر به کانادا

یک مدرک مهم دیگر هم داشتن تمکن مالی است که شما می‌توانید آن را با ارائه مدارک مربوط به اینکه در جایی استخدام هستید و رسید حقوق و دستمزد خودتان در آن کسب و کار یا شرکت را ارائه دهید. همچنین، شما نباید یادتان برود که نامه‌ای که در آن هدف اخذ ویزای تجاری کانادا را توضیح دادید را فراهم کنید.

اگر هم شما دعوتنامه‌ای برای درخواست ویزای بیزینس ویزیتور کانادا از سوی یک شرکت دعوت‌کننده در کانادا یا کنفرانس تجاری یا دارید حتماً آن را ارائه کنید. اگر کارفرمای شما به دلایل تجاری شما را به کانادا اعزام کرده است حتماً باید از او این نامه را بگیرید و به مدارک خود الحاق کنید.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا درمانی کانادا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

مدارک مربوط به دوره‌های آموزشی و نسخه‌ای از رزرو بلیط

اگر شما در دوره آموزشی در شرکت کانادایی ثبت نام کرده‌اید، باید مدارک مربوط به ثبت نام را جمع آوری و به مدارکتان الحاق کنید. علاوه بر این هم حواستان باشد که یک نسخه از بلیط رزرو شده برای سفر کانادا را در مدارکتان جا دهید. یک نکته مهم در مورد همه این مدارک این است که مدارک شما حتماً باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده باشند.

(بیشتر بخوانید: اکسپرس انتری چیست؟)

مدارک مربوط به دوره‌های آموزشی و نسخه‌ای از رزرو بلیط

هزینه اخذ ویزای تجاری کانادا چقدر است؟

اگر بخواهیم هزینه کل فرایند اخذ ویزای بیزینس ویزیتور کانادا را در نظر بگیریم این میزان به ۲۳۰ دلار می‌رسد. وقتی که شما درخواست اخذ ویزای تجاری کانادا را می‌دهید، سفارت کانادا ۱۰۰ دلار به تنهایی بابت این درخواست می‌گیرد. در مرحله بعدی، شما باید انگشت نگاری انجام دهید که خود این فرایند ۸۵ دلار هزینه در بر دارد. تا اینجا هزینه‌های شما به ۱۸۵ دلار رسید.

در صورتی که درخواست ویزای شما تایید شود، سفارت گذرنامه شما را پردازش خواهد کرد که این فرآیند هم ۴۵ دلار دیگر بر روی دست شما خواهد گذاشت. پس همانطور که می‌بینید، هزینه اخذ ویزای تجاری کانادا کمی گران است. برای همین، شما باید دقت کنید که همه مدارک و شرایط لازم برای درخواست ویزای تجاری کانادا را داشته باشید. این مسئله خیلی اهمیت دارد، چون اگر درخواست ویزای شما ریجکت شود نمی‌توانید هزینه‌ای را که کردید پس بگیرید.

هزینه اخذ ویزای تجاری کانادا چقدر است؟

چه زمانی برای اخذ ویزای تجاری کانادا مناسب است؟

فرایند اخذ ویزای تجاری کانادا و درخواست برای آن کمی زمانبر است. از زمانی که شما درخواست اخذ ویزای تجاری کانادا را می‌دهید و سفارت این درخواست را پردازش می‌کند، در صورت دادن جواب منفی یا مثبت ممکن است ۳ تا ۶ ماه طول بکشد. در این صورت، شما اگر تصمیم به سفر تجاری به کانادا دارید بهتر است که حدود ۶ ماه قبل از این سفر فرایند درخواست ویزای تجاری را انجام دهید.

(بیشتر بخوانید: همه چیز در مورد تبدیل ویزای کانادا)

اخذ ویزای تجاری کانادا چقدر طول می‌کشد؟

همانطور که گفتیم، فرایند درخواست و پردازش و صدور ویزا ممکن است کمی زمانبر باشد. این فرایند ممکن است در طی چند هفته یا حتی چند ماه طول بکشد. مدت زمان اخذ ویزای تجاری کانادا بسته به حجم کار سفارت کانادا فرق می‌کند.

برای مثال، در برخی از فصل‌های سال کار سفارت کانادا خیلی شلوغ است و ممکن است دیرتر به درخواست‌ها رسیدگی شود. بنابراین، بهتر است شما قبل از سفر حتماً چند ماه قبل این درخواست را داده باشید.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با انواع ویزای تحصیلی کانادا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

اخذ ویزای تجاری کانادا چقدر طول می‌کشد؟

ویزای تجاری کانادا تا چه زمانی معتبر است؟

ویزای تجاری کانادا یک ویزای موقت است و ۶ ماه بیشتر اعتبار ندارد. بنابراین، شما بعد از هر بار ورود به کانادا نباید بیش از ۶ ماه در این کشور بمانید و پیش از به پایان رسیدن ۶ ماه باید خاک کانادا را ترک کنید. این مسئله حتی برای کسانی صدق می‌کند که ویزای تجاری کانادا‌شان طولانی مدت است.

برای مثال، برخی از افراد می‌توانند ویزای طولانی ۵ ساله یا حتی ۱۰ ساله را بگیرند. اما توجه داشته باشید که این به این معنی نیست که آنها می‌توانند ۵ یا ۱۰ سال در کانادا بمانند. متقاضیان بعد از هر بار ورود به کانادا حداکثر زمان ماندنشان ۶ ماه است و قبل از اینکه ۶ ماهشان تمام شد باید آن را ترک کنند.

(اگر می‌خواهید در مورد ویزا کاری کانادا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

آیا می‌توانیم با ویزای تجاری کانادا افراد تحت تکفل خود را به کانادا ببریم؟

دلیل اصلی شما برای ورود به کانادا با ویزای تجاری اهداف تجاری و کسب و کار است. برای همین، افراد تحت تکفل شما مثل همسر یا فرزندانتان این دلیل را ندارند و نمی‌توانند با این ویزا وارد کانادا شوند. اما اگر شما مایل هستید که آنها با شما به کانادا سفر کنند، باید برای آنها ویزای جداگانه ویزیتور یا بازدید‌کننده را تهیه کنید.

(بیشتر بخوانید: سوپر ویزای کانادا چیست؟)

آیا امکان اقامت در کانادا با گرفتن ویزای تجاری وجود دارد یا خیر؟

از آنجایی که دلایل درخواست ویزای تجاری کانادا محدود هستند و شما نمی‌توانید با این ویزا در کانادا مشغول به کار شوید و کسب درآمد داشته باشید، پاسخ این است که شما نمی‌توانید با این ویزا اقامت دائم بگیرید. اما برای دریافت کارت اقامت کانادا روش‌های دیگری مثل تحصیل، کار و کارآفرینی وجود دارد که البته آنها هم شرایط خاص خود را دارند.

(بیشتر بخوانید: چگونه سیتیزن کانادا شویم؟)

آیا امکان اقامت در کانادا با گرفتن ویزای تجاری وجود دارد یا خیر؟

انواع ویزای تجاری کانادا چه هستند؟

حالا که ما در مورد ویزای تجاری و شرایط و مدارک لازم در مورد آن صحبت کردیم، بیایید در مورد انواع ویزای تجاری کانادا هم توضیح دهیم. ویزای بیزینس یا تجاری کانادا دارای دو دسته‌بندی ویزای کوتاه مدت و طولانی مدت می‌شود. بیشتر مطالبی که ما در این مقاله توضیح دادیم برای متقاضیانی مناسب هستند که ویزای تجاری‌شان کوتاه مدت و مرتبط با فعالیت‌های خاص تجاری در کانادا است.

درخواست کنندگان ویزای تجاری کوتاه مدت نمی‌توانند بیش از ۶ ماه در کانادا بمانند و فعالیت‌های تجاری آنها به شرکت در کنفرانس‌ها، انعقاد قراردادهای تجاری و شرکت در دوره‌های آموزشی محدود است. اما نوع دیگر ویزای تجاری کانادا که از نوع طولانی مدت است به درخواست کنندگان اجازه می‌دهد تا مدت طولانی‌تری را در کانادا بمانند و از نوع استارتاپ و خود اشتغالی است که ما در ادامه در مورد هر کدام بیشتر توضیح خواهیم داد.

ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

معنای استارتاپ کسب و کاری تازه تاسیس شده یا ایده نوین برای یک محصول یا خدمات و کسب و کار است. اگر شما در زمینه صنعتی یا فناوری خاصی فعالیت می‌کنید و ایده خلاقانه و نوآورانه برای محصول یا خدماتی دارید، این ایده را می‌توانید با شرکت‌های کانادایی که در همین زمینه فعالیت می‌کنند مطرح کنید.

اگر شرکت کانادایی پیشنهاد شما برای این ایده را پذیرفت و از شما درخواست همکاری کرد، شما در آن زمان می‌توانید درخواست اخذ ویزای تجاری استارتاپ کانادا را بدهید. بهتر از این هم این است که اگر ایده شما خوب باشد، شرکت‌های کانادایی تا مبلغ ۷۵ هزار تا ۲۰۰ هزار دلار می‌توانند روی ایده شما سرمایه‌گذاری کنند. به طور کلی، ویزای استارتاپ روش خوبی برای کسب اقامت دائمی و مهاجرت به کانادا است.

ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

ویزای خود اشتغالی کانادا چیست؟

ویزای خود اشتغالی مناسب کسانی است که در زمینه کاری خود با تجربه هستند و دلشان می‌خواهد در کانادا یک کسب و کار را شروع کنند. اگر شما هم جز این افراد هستید، می‌توانید درخواست ویزای خود اشتغالی را بدهید.

درخواست ویزای خود اشتغالی یک روش کاربردی دیگر برای اقامت دائم است. در واقع، اگر شما واجد شرایط برای درخواست این ویزا باشید، دیگر مجبور نیستید منتظر پیشنهاد کاری از شرکت‌های کانادایی باشید. اگر شما با موفقیت بتوانید شرکت یا کسب و کار خود را در کانادا راه اندازی کنید، از همان اول می‌توانید اقامت دائم را در کانادا به دست بیاورید.

(بیشتر بخوانید: ویزای خود اشتغالی چیست؟)

سینگل و مولتی بودن ویزای تجاری کانادا

ویزای تجاری شما از هر نوع که باشد به صورت سینگل یا مولتی صادر می‌شود. اما منظور از سینگل یا مولتی بودن ویزای تجاری چیست؟ برای مثال، فرض کنید که شما ویزای سینگل دارید.

این ویزا ۶ ماه بیشتر اعتبار ندارد و زمانی که شما از کانادا خارج می‌شوید، اعتبار این ویزا تمام می‌شود. اگر از کانادا خارج شده‌اید و می‌خواهید بار دیگر به آن سفر تجاری داشته باشید باید فرایند درخواست ویزای تجاری را دوباره انجام دهید و هزینه‌های آن را پرداخت کنید.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا گردشگری امریکا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

سینگل و مولتی بودن ویزای تجاری کانادا

ویزای تجاری مولتی کانادا چه خصوصیاتی دارد؟

ویزای مولتی محدودیت ویزای سینگل را ندارد و طولانی مدت است. متقاضیان با داشتن ویزای مولتی می‌توانند در طول ۵ یا حتی ۱۰ سال به کانادا سفر کنند و از آن بازگردند. البته، شما باید توجه داشته باشید که داشتن ویزای مولتی به این معنا نیست که شما چندین سال می‌توانید در کانادا یکسره بمانید.

شما بعد از هر بار ورود به کانادا فقط ۶ ماه می‌توانید در آن کشور بمانید. ویزای مولتی فقط به این معنا است که در هر بار ورود به کانادا شما می‌توانید ۶ ماه در آن کشور بمانید و پیش از ۶ ماه دوباره باید آن را ترک کنید.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با این که چگونه می توانیم به کانادا مهاجرت کنیم، از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

ویزای تجاری B1 آمریکا

اگر به دنبال یک کشور خوب دیگر با فرصت‌های زیاد برای کسب و کار و مهاجرت در کنار کانادا می‌گردید می‌توانید آمریکا را انتخاب کنید. آمریکا برای کسانی که به دنبال فرصت‌های انجام معاملات تجاری هستند یک ویزای تجاری غیر مهاجرتی با عنوان ویزای B1 را می‌دهد. ویزای تجاری B1 از خیلی از جهات شبیه ویزای تجاری کانادا است و شما با داشتن این ویزا می‌توانید تا زمانی معین فعالیت‌های تجاری خود را در آمریکا انجام دهید.

بعد از اینکه مدت اعتبار این ویزا به پایان رسید، شما می‌توانید دوباره درخواست صدور آن را بدهید. توجه داشته باشید که ویزای B1 از ویزای B2 که برای اهداف توریستی صادر می‌شود متفاوت است. اگر شما مایل به دانستن اطلاعات بیشتر در مورد ویزای B1 آمریکا و نحوه کسب آنها هستید، با ما در این قسمت از مقاله همراه باشید تا بیشتر در مورد این مسئله توضیح دهیم.

ویزای تجاری B1 آمریکا

چه افرادی واجد شرایط درخواست ویزای تجاری آمریکا هستند؟

شرایط لازم برای درخواست ویزای B1 شبیه به شرایط لازم برای درخواست ویزای تجاری کانادا است. برای مثال، هدف شما از سفر تجاری باید انجام فعالیت‌های تجاری باشد. مثلاً اگر شما هدف انجام مذاکرات برای قراردادهای تجاری، مشاوره با شرکای تجاری، حل کردن مشاجرات مربوط به املاک در آمریکا، مشارکت در کنفرانس و دوره‌های آموزشی و حرفه‌ای را دارید، می‌توانید برای درخواست این ویزا اقدام کنید.

اما برخی از افراد هستند که شرایط دیگری هم دارند که آنها هم برای گرفتن ویزای B1 می‌توانند اقدام کنند. برای مثال، برخی از مسافران برای ترانزیت از آمریکا می‌توانند ویزای B1 را دریافت کنند. علاوه بر این، برخی هم به عنوان خدمه پرواز می‌توانند ویزای B1 را بگیرند.

چه افرادی واجد شرایط درخواست ویزای تجاری آمریکا هستند؟

فرایند درخواست ویزای تجاری آمریکا چگونه است؟

برای درخواست ویزای تجاری B1 آمریکا شما باید چند مرحله را طی کنید. این مراحل درخواست ویزای تجاری مشابه با مراحل درخواست ویزای تجاری خیلی از کشورها از جمله کانادا هستند. بنابراین، نگران نباشید. اگر شما بدانید که هر مرحله از شما چه می‌خواهد می‌توانید خیلی راحت آن را انجام دهید.

(اگر می‌خواهید در مورد طریقه مهاجرت به آمریکا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

پر کردن فرم درخواست ویزای تجاری آمریکا

مرحله اول درخواست کردن ویزای تجاری آمریکا پر کردن فرم DS-160 است. برای درخواست ویزای تجاری، شما باید بخش خاصی از این فرم که مربوط به درخواست ویزای B1 است را پیدا و آن را پر کنید. در بخش مربوط به درخواست ویزای B1 شما باید قسمت‌های اطلاعات شخصی و هدف سفر خود را تکمیل کنید.

شما می‌توانید فرم DS-160 را از طریق سایت کنسولگری الکترونیک وزارت خارجه آمریکا (Consular Electronic Application Center) پر و ارسال کنید. بعد از تکمیل و ارسال این فرم، یک صفحه تایید و شماره تایید برای شما نشان داده می‌شود که باید آن را برای روز مصاحبه نگه دارید.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قوانین شهروندی در آمریکا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

پر کردن فرم درخواست ویزای تجاری آمریکا

زمان مصاحبه درخواست ویزای تجاری آمریکای خود را مشخص کنید

اگر سن شما بین ۱۴ تا ۷۹ سال است و می‌خواهید درخواست ویزای B1 تجاری آمریکا را بدهید، سفارت آمریکا شما را ملزوم به انجام مصاحبه خواهد کرد. این مصاحبه در سفارت آمریکایی برگزار خواهد شد که مکان آن کشور مبدآ درخواست ویزای شما است.

از آنجایی که حجم تقاضا برای ویزا در سفارت‌ آمریکا زیاد است، بهتر است شما هرچه زودتر زمان مصاحبه خودتان را تعیین کنید. به این صورت، شما خیلی در صف انتظار باقی نخواهید ماند. بعد از تعیین زمان مصاحبه، شما یک تایید نامه برای مصاحبه‌تان دریافت خواهید کرد که حتماً باید در روز مصاحبه آن را به همراه خود داشته باشید.

هزینه‌های درخواست ویزای B1 را بپردازید

میزان هزینه درخواست کردن برای ویزای B1 به تنهایی ۱۶۰ دلار است. اگر ویزای تجاری آمریکای شما هم مورد تایید قرار گرفت برای صدور آن هم باید هزینه‌ای اضافی را پرداخت کنید. این هزینه بنابر نوع رابطه کشور مبدا با آمریکا متفاوت است. بعد از پرداخت هزینه، شما باید رسید آن را به مدارک درخواست ویزای خود در روز مصاحبه الحاق کنید.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با گذرنامه آمریکایی از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

هزینه‌های درخواست ویزای B1 را بپردازید

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای تجاری آمریکا چه هستند؟

زمانی که شما در روز مصاحبه برای درخواست ویزای B1 می‌روید، باید مجموعه‌ای از مدارک همراهتان باشد. برای مثال، شما باید حتماً صفحه تاییدیه مصاحبه، شماره و صفحه تاییدیه پر کردن فرم DS-160 و چند عکس برای سفارت آمریکا داشته باشید. توجه کنید که این عکس‌ها باید بنابر دستورات سفارت آمریکا برای اخذ ویزا گرفته شوند.

علاوه بر این، برای دولت آمریکا مهم است که شما نشان دهید که در طول زمان اقامت توانایی پرداخت هزینه‌های سفر خود را دارید. بنابراین، حتماً مدارک دال بر تمکن مالی را ارائه کنید.

مدارک لازم برای نشان دادن بازگشت به کشور مبدآ و نامه مربوط به ماموریت تجاری

دولت آمریکا می‌خواهد مطمئن شود که شما در پایان این سفر به کشور مبدا خود باز می‌گردید. بنابراین، ارائه مدارکی مثل اجاره خانه، مدرک استخدام و نامه کارفرما دال بر دریافت حقوق در سه ماه گذشته یا کلاً مدارکی که نشان می‌دهند به کشورتان باز می‌گردید را باید نشان دهید.

یک مدرک مهم دیگر مدرک مربوط به سوابق کیفری یا نبود آن‌ها است. همچنین، اگر شما قبلاً به آمریکا سفر کرده‌اید و ویزا گرفته‌اید، حتماً سوابق این ویزا را باید با خود همراه داشته باشید. اگر هم از سوی شرکت تجاری خود برای یک ماموریت تجاری به آمریکا سفر می‌کنید، باید نامه مربوط به هدف سفر را از شرکت خود داشته باشید.

در مصاحبه شرکت کنید

حالا که شما هزینه درخواست مصاحبه و هزینه درخواست ویزا را پرداخت و مدارک مورد نیاز خود را جمع کرده‌اید، حالا زمان حضور در روز مصاحبه رسیده است. در روز مصاحبه شما حتماً باید تمامی مدارک مربوطه را با خود داشته باشید.

در روند انجام مصاحبه مصاحبه‌کننده از شما سوالات مختلفی در رابطه با سابقه سفر به آمریکا، هدف سفر به آمریکا و نوع تجارتی که شما می‌خواهید در آنجا انجام دهید را از شما می‌پرسد.

(بیشتر بخوانید: مزایای لاتاری آمریکا چیست؟)

در مصاحبه شرکت کنید

مدت اعتبار ویزای تجاری آمریکا چقدر است؟

مدت اعتبار ویزای تجاری آمریکا شبیه به مدت اعتبار ویزای تجاری کانادا است. از زمان صدور این ویزا شما ۶ ماه فرصت دارید که وارد آمریکا شوید و فعالیت‌های تجاری مورد نظر خود را در این کشور انجام دهید. بنابراین، بهتر است که شما پیش از اتمام شش ماه به کشور مبدا خود بازگردید.

(اگر می‌خواهید در مورد ویزا پزشکی آمریکا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

آیا می‌توانیم با ویزای تجاری آمریکا گرین کارت را دریافت کنیم؟

اگر شما یک ویزای B1 دارید و می‌خواهید از طریق آن برای دریافت گرین کارت اقدام کنید به طور مستقیم نمی‌توانید این کار را بکنید. امکان دریافت گرین کارت با داشتن ویزای B1 کاری دشوار و پیچیده است.

دلیل آن هم این است که هدف متقاضی ویزای B1 تجاری غیر مهاجرتی و کوتاه مدت است. برای همین، شما صرفاً با داشتن این ویزا نمی‌توانید اقامت دائم داشته باشید یا گرین کارت بگیرید. اما راه‌های دیگری برای تغییر نوع اقامت شما وجود دارد.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا استارت آپ امریکا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

آیا می‌توانیم با ویزای تجاری آمریکا گرین کارت را دریافت کنیم؟

چه روش‌هایی برای دریافت گرین کارت با ویزای تجاری آمریکا وجود دارد؟

برای مثال، فرض کنید که شما خانواده‌ای دارید که در یکی از ایالات آمریکا زندگی می‌کند و می‌خواهید که به آن خانواده ملحق شوید. سناریوی دیگر هم این است که شما با یک شهروند آمریکایی ازدواج می‌کنید و می‌خواهید با او در آمریکا زندگی کنید. یک امکان دیگر هم یافتن شغلی است که در آن کارفرمای شما اسپانسرتان می‌شود و شما از این طریق می‌توانید ویزای خود را به ویزای H-1B تغییر دهید و به این صورت، برای گرفتن گرین کارت اقدام کنید.

پس همانطور که مشاهده می‌کنید، داشتن یک ویزای تجاری صرفاً به شما کمک نمی‌کند که بتوانید اقامت در آمریکا به طور دائم را دریافت کنید. برای این کار، شما باید دست به روش‌های غیرمعمول بزنید و به سفارت آمریکا ثابت کنید که یک موقعیت استثنایی و غیر منتظره برای تغییر وضعیت خودتان در آمریکا پیش آمده است.

آیا می‌توانیم با ویزای تجاری اعضای خانواده را با خود به آمریکا بیاوریم؟

آوردن افراد تحت تکفل با شما با داشتن ویزای B1 غیر ممکن است. در واقع، این قانون آمریکا در مورد متقاضیان ویزای تجاری هم شبیه ویزای تجاری کانادا است. اگر شما بخواهید افراد تحت تکفل خودتان را در این سفر تجاری با خود همراه کنید، باید برای آنها درخواست ویزای B2 یا ویزای توریستی را بدهید. به این صورت، همراهان شما با ویزای توریستی می‌توانند همراه با شما به مدت ۶ ماه در آمریکا اقامت موقت داشته باشند.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با انواع ویزای سرمایه گذاری آمریکا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

آیا می‌توانیم با ویزای تجاری اعضای خانواده را با خود به آمریکا بیاوریم؟

چگونه می‌توانیم ویزای B1 را تمدید کنیم؟

زمانی که اعتبار ویزای تجاری آمریکا برای شما به پایان برسد باید آن کشور را ترک کنید. در مورد تمدید این ویزا باید گفت که شما اول باید به سراغ کارفرمای شرکت خود در ایران بروید و او را قانع کنید که برای ادامه فعالیت‌های تجاری نیاز به تمدید ویزای تجاری آمریکای خود دارید.

بعد از گرفتن تاییدیه از کارفرما، شما باید نامه آن تاییدیه را برای درخواست تمدید به سفارت ببرید. نکته‌ای که در تمدید ویزای تجاری و به طور کلی در درخواست ویزای تجاری آمریکا باید بدانید این است که شما در آمریکا حق کار کردن در هیچ گونه شرکت آمریکایی با این ویزا را ندارید و شرکت شما باید در کشوری به غیر از آمریکا باشد. علاوه بر این هم شما باید همه مدارک لازم برای این سفر را برای تمدید آمریکا ارائه کنید.

اخذ ویزای تجاری کانادا و آمریکا با شرکت مون امیگریشن

اخذ ویزا برای خیلی‌ها مثل هفت خان رستم به نظر می‌رسد و برای همین، خیلی‌ها از امتحان کردن آن دست می‌کشند. اما شما با راهنمایی‌های لازم در این زمینه می‌توانید کار خود را با موفقیت انجام دهید.

شرکت مون امیگریشن با داشتن متخصصان و کارشناسانی که در مورد این مراحل دانش و تجربه کافی را دارند می‌تواند قدم به قدم شما را در مراحل اخذ ویزای تجاری یاری کند. شما می‌توانید در مورد کارهای مهاجرتی و برای گرفتن انواع ویزا به مشاوران و متخصصان ما در این زمینه مراجعه کنید.

اخذ ویزای تجاری کانادا و آمریکا با شرکت مون امیگریشن

لینک ‎‎های مهم