021-22700332-35

اپلای آمریکا

جای تعجب نیست که ایالات متحده یکی از کشورهای مورد تقاضا برای آموزش عالی است. جدای از سیستم آموزشی پیشرفته، فرهنگ، تنوع و مکان‌های مختلف برای کاوش در این کشور باعث شده سالانه افراد زیادی برای پذیرش تحصیلی از آمریکا اقدام کنند. نحوه اپلای برای دانشگاه های آمریکا نسبتا دشوار است اما این کار می‌تواند به یک تجربه‌ی ارزشمند منتهی شود. در ادامه‌ی این مطلب تصمیم داریم به طور مفصل در خصوص اپلای آمریکا و شرایط اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا صحبت کنیم.

منظور از اپلای امریکا چیست؟

آمریکا بیش از 250 دانشگاه و کالج دارد که از نظر رتبه‌بندی در لیست برترین دانشگاه‌های جهان محسوب می‌شوند. سالانه افراد زیادی از سراسر دنیا برای شانس گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا و پذیرش دانشجویی آمریکا اقدام می‌کنند تا در این دانشگاه‌های برتر دنیا تحصیل کنند. به فرایند درخواست تحصیل در این دانشگاه‌ها، اپلای گفته می‌شود.

شرایط اپلای آمریکا بسته به دانشگاه‌های مختلف می‌تواند متفاوت و چالش‌برانگیز باشد. همه چیز با دانستن نحوه درخواست به عنوان یک دانشجوی بین‌المللی آغاز می‌شود. برای اطلاعات بیشتر در خصوص اپلای تحصیلی آمریکا، مزایای تحصیل در کالج و دانشگاه‌های آمریکا، تحقیق در مورد کالج، دانشگاه، رشته یا مقطع تحصیلی با ادامه‌ی این مطلب همراه ما باشید.

منظور از اپلای امریکا چیست؟

مزایای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا

کالج‌ها و دانشگاه‌ها در ایالات متحده به دلیل ارائه‌ی برنامه‌های علوم مقدماتی در سطح جهانی، امکانات تحقیقاتی پیشرفته و هیئت علمی با افراد مجرب مشهور است. بسیاری از موسسات آموزشی آمریکا دارای برنامه‌هایی هستند که توسط مقامات آموزشی جهانی مانند انجمن علی کسب و کار پیشرفته (AACSB) تایید شده است. این مساله باعث می‌شود کیفیت مدرک تحصیلی بیشتر باشد و کمک می‌کند در بین کارفرمایان جهانی بیشتر مورد توجه قرار گیرید.

بعلاوه بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا، برنامه‌ی درسی و روش‌های تدریس انعطاف‌پذیر ارائه می‌دهند که به متقاضیان اپلای آمریکا امکان می‌دهد روش‌های مختلف را بررسی کنند، برنامه‌ی تحصیلی خود را از راه دور آغاز کنند یا در دوره‌های کارآموزی شرکت کنند.

مزایای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا

زمان اپلای دانشگاه های آمریکا برای دانشجویان بین‌المللی

به طور معمول دانشگاه‌های ایالات متحده دو مهلت درخواست برای اپلای آمریکا برای مقطع کارشناسی (لیسانس) ارائه می‌دهند:

  • مهلت درخواست اولیه برای پذیرش پاییز که بین اکتبر و نوامبر سال قبل از تحصیل است.
  • مهلت‌های معمول پذیرش برای اپلای پاییز که بین فوریه و مارس همان سال تحصیلی است.

ادامه تحصیل در امریکا در مقطع فوق لیسانس (کارشناسی ارشد یا دکترا) نیز بستگی به ترمی دارد که در آن ثبت نام می‌کنید (پذیرش بهار یا پاییز)

  • پذیرش پاییز، مهلت اپلای آمریکا می‌تواند از ژانویه تا مارس باشد.
  • پذیرش بهار، مهلت پذیرش تحصیلی می‌تواند بین ژولای و سپتامبر سال قبل از تحصیل باشد.

بسته به برنامه‌ای که برای آن درخواست می‌دهید و یا دانشگاهی که می‌خواهید در آن تحصیل کنید، این مهلت‌ها ممکن است بسیار متفاوت باشد. بنابراین بهتر است برنامه‌ریزی برای اپلای آمریکا را در سریع‌ترین زمان ممکن آغاز کنید.

زمان اپلای دانشگاه های آمریکا برای دانشجویان بین‌المللی

طریقه اپلای آمریکا: چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟

درخواست برای پذیرش تحصیلی آمریکا می‌تواند برای دانشجویان بین‌المللی بسیار چالش‌برانگیز باشد. فاصله‌ی دور از یک کشور و یک سیستم آموزشی کاملا متفاوت ممکن است باعث شود کل فرآیند درخواست را دشوار بدانید. با این حال با اطلاع از طریقه اپلای آمریکا می‌توانید این کار را به سادگی انجام دهید.

طریقه اپلای آمریکا: لیست دانشگاه های آمریکا بر اساس رشته

با وجود تعداد زیادی دانشگاه، انتخاب بهترین دانشگاه های آمریکا برای اپلای ممکن است به نظر سخت باشد. شاید با خودتان فکر کنید اگر انتخابم نامناسب باشد چه؟ اگر دانشگاهی با فرصت‌های بهتر وجود داشته باشد چه؟ اینها فقط برخی از افکاری است که از ذهن متقاضیان اپلای آمریکا ممکن است بگذرد زیرا همیشه ممکن است گزینه‌های بهتری نیز وجود داشته باشد اما همه‌ی آنها برای شرایط شما مناسب نیستند و انتخاب دانشگاه می‌تواند بر اساس فاصله، هزینه‌ها و سایر دلایل مرتبط تغییر کند.

هنگام تهیه‌ی لیستی از دانشگاه‌ها باید نمرات GPA وSAT/ACT خود را در نظر بگیرید. اگرچه عوامل زیادی بر شانس پذیرش شما در یک دانشگاه در آمریکا تاثیرگذار است اما این نمرات نیز می‌تواند تاثیر زیادی بر شانس پذیرش متقاضیان داشته باشد. بنابراین اگر واجد شرایط یک دانشگاه خاص نیستید، بهتر است برای آن درخواست ندهید.

برای اپلای آمریکا، نرخ پذیرش دانشگاه‌ها، نمرات، الزامات نمرات استاندارد برای پذیرش و هزینه‌های تحصیلی را در نظر بگیرید.

طریقه اپلای آمریکا: لیست دانشگاه های آمریکا بر اساس رشته

چه تعداد دانشگاه برای اپلای انتخاب کنیم؟

لیست دانشگاه‌های مورد نظر شما برای اپلای آمریکا باید ترکیبی از دانشگاه‌های هدف و مطمئن باشد؛ دانشگاه‌هایی که احتمالا شانس کمی برای ورود به آنها دارید، همینطور دانشگاه‌هایی که شانس پذیرش در آنها بالا است و بعلاوه دانشگاه‌هایی که مطمئن هستید می‌توانید از آنها پذیرش بگیرید.

بنابراین، لیست دانشگا‌ه‌ها باید حداقل شامل 8 تا 10 مورد باشد. با این حال، اگر فکر می‌کنید برای دانشگاه‌های بسیار رقابتی درخواست می‌دهید، بهتر است تعداد آنها را به 12 مورد افزایش دهید.

لیست دانشگاه های رایگان امریکا

تحصیل در آمریکا بسته به موسسه‌ی آموزشی و نوع برنامه‌ی آموزشی، می‌تواند بسیار گران و سرمایه‌بر باشد. دانشگاه‌های رایگان در آمریکا از آن دسته دانشگاه‌هایی هستند که فرصت تحصیلی بدون شهریه را برای دانشجویان فراهم می‌کنند. این دانشگاه‌ها کاملا رایگان نیستند اما به دانشجویان واجد شرایط فرصت می‌دهند تا تحت پوشش برنامه‌ها و بورسیه تحصیلی، بدون شهریه تحصیل کنند.

از آنجایی که بورسیه‌های تحصیلی کامل، محدود هستند، دانشجویان معمولا برای اپلای آمریکا برنامه‌های شهریه رایگان را انتخاب می‌کنند که در آن می‌توانند شهریه‌ی بسیار کمی بپردازند یا بدون پرداخت هزینه، در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند.

دانشگاه‌های متعددی برنامه‌های بدون شهریه ارائه می‌دهند اما گزینه‌ها برای دانشجویان بین‌المللی محدود است. برخی از این دانشگاه‌ها شامل کالج بریا (Berea College)، کالج آلیس لوید (Alice Lloyd College)، کالج اوزارکس (College of the Ozarks)، دانشگاه شهری نیویورک و غیره می‌شود.

لیست دانشگاه های رایگان امریکا

طریقه اپلای آمریکا: ارزیابی کارنامه

این مرحله بیشتر به این بستگی دارد که متقاضیان اپلای آمریکا از کجا آمده‌اند. معمولا ارزیابی ریزنمرات برای دانشجویان بین‌المللی مورد نیاز است. مشاوران پذیرش تحصیلی دانشگاه‌ها به این گزارش رسمی نیاز دارند تا بتوانند تعیین کنند آیا مدرک تحصیلی یا سایر مدارک تحصیلی در یک کشور خارجی با استانداردهای ثبت نام آنها مطابقت دارد یا خیر. با این حال برای اطمینان بیشتر می‌توانید با دفتر پذیرش دانشگاه مورد نظر خود تماس بگیرید و از آنها پاسخ رسمی دریافت کنید.

شرایط اپلای به امریکا: آماده‌سازی توصیه نامه‌ها

توصیه‌نامه‌ها اسناد اضافی هستند که به تکمیل پروفایل متقاضی اپلای آمریکا کمک می‌کنند. افرادی که برای پذیرش تحصیلی آمریکا اقدام می‌کنند، با ارائه‌ی توصیه نامه می‌توانند معرفی دقیقی از خود از دریچه‌ی دید شخص دیگر ارائه دهند. معمولا انتظار می‌رود توصیه نامه از جانب کسانی باشد که در طی تحصیل از نزدیک با شما در ارتباط بوده‌اند و می‌توانند عملکرد تحصیلی شما را توصیه کنند. این افراد شامل معلمان، اساتید دانشگاه، مدیر یا مشاور شما می‌شود.

شرایط اپلای برای امریکا: اطلاع از الزامات زبان

هر دانشگاهی شرایطی را فهرست می‌کند که دانشجویان برای ثبت نام در دوره‌ی تحصیلی خود باید آن را رعایت کنند. این لیست شرایط پذیرش تحصیلی آمریکا شامل مواردی مانند دیپلم دبیرستان، برنامه‌های فوق برنامه و غیره می‌شود. یکی از الزامات مهم برای اپلای آمریکا نیز زبان است. این الزام برای دانشجویان بین‌المللی که زبان اول آنها چیزی غیر از زبان انگلیسی است، اعمال می‌شود.

معمولا دانشجویانی که برای پذیرش تحصیلی آمریکا اقدام می‌کنند لازم است مهارت زبانی خود را با مدرک آزمون استانداردی مانند ایلتس یا تافل اثبات کنند. اگر به دنبال مهاجرت تحصیلی به امریکا بدون مدرک زبان هستید، باید مطمئن شوید دانشگاه مورد نظر شما نیازی به اثبات مهارت زبانی ندارد.

شرایط اپلای به امریکا: آماده‌سازی توصیه نامه‌ها

آزمون‌های استاندارد برای مهارت زبانی

علاوه بر آزمون تافل و آیلتس که دانشجویان بین‌المللی معمولا برای اثبات توانایی‌های زبانی خود ارائه می‌دهند، ممکن است دانشجویان ملزم به شرکت در لیست کاملی از آزمون‌های استاندارد شوند. نمرات آزمون مورد تایید از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است. به همین دلیل هنگام اپلای آمریکا باید حد نصاب نمره زبان برای دانشگاهی که می‌خواهید به آن درخواست بدهید را نیز در نظر بگیرید.

پذیرش تحصیلی آمریکا بدون مدرک زبان

یکی از مدارک مورد نیاز پذیرش تحصیلی آمریکا، مدرک آیلتس است اما برای درخواست در همه‌ی دانشگاه‌های آمریکا الزامی نیست. این بدان خاطر است که اپلای آمریکا بدون مدرک زبان نیز امکان‌پذیر است. آیلتس برای کسانی که از یک موسسه‌ی انگلیسی زبان فارغ‌التحصیل شده‌اند، اختیاری است؛ یعنی کسانی که مدرک کارشناسی خود را در دانشگاهی در کشور انگلیسی زبان گذرانده‌اند دیگر نیازی به اثبات مهارت زبان خود ندارند.

چند گزینه برای تحصیل در آمریکا بدون آیلتس وجود دارد:

  • هنگام اپلای آمریکا برای تحصیلات تکمیلی، نامه‌ای از دانشگاه قبلی خود ارائه کنید که تایید کند برنامه‌ی کارشناسی شما به زبان انگلیسی بوده است.
  • انگلیسی باید یکی از درس‌های دبیرستان شما باشد.
  • اگر مدرک تحصیلی از کشوری دارید که زبان رسمی آن انگلیسی است، مدرک آیلتس ضروری نیست.

دانشگاهی که برای آن درخواست می‌دهید، ممکن است از شما بخواهد در دوره‌ی آمادگی زبان انگلیسی ثبت نام کنید و اگر نتوانید مدرک آزمون آیلتس ارائه دهید، آموزش زبان پایه را دریافت خواهید کرد.

پذیرش تحصیلی آمریکا بدون مدرک زبان

شرایط اپلای امریکا: ارسال فرم درخواست

پس از تکمیل لیست دانشگاه‌ها می‌توانید درخواست خود را برای آنها ارسال کنید. در مورد نحوه‌ی انتخاب دانشگاه با در نظر گرفتن سوابق تحصیلی و نمرات زبان صحبت کردیم. فرم درخواست توسط دفتر پذیرش برای شما ارسال می‌شود و یا می‌توانید آن را به صورت آنلاین در وب سایت دانشگاه مورد نظر خود پیدا کنید.

هزینه اپلای آمریکا غیر قابل استرداد است و از 35 تا 100 دلار می‌تواند متغیر باشد. هنگامی که مدارک پشتیبان خود مانند ریز نمرات، نمره‌ی زبان و غیره را پیوست کردید، می‌توانید درخواست خود را ارسال کنید.

شرایط اپلای امریکا: ارسال فرم درخواست

طریقه اپلای آمریکا: در آزمون ورودی شرکت کنید

یکی دیگر از نیازهای ضروری دانشگاه‌های آمریکا، آزمون ورودی است که همه‌ی دانشجویان باید در آن شرکت کنند. بنابراین به عنوان دانشجوی بین‌المللی آینده‌ی یک دانشگاه باید در این آزمون ورودی شرکت کنید. چندین آزمون مختلف برای اپلای آمریکا وجود دارد؛ به همین دللی باید در مورد آزمون‌های ورودی مورد نیاز دانشگاه‌های مورد نظر خود تحقیق کرده و در آنها ثبت نام کنید.

مراحل اپلای آمریکا: منتظر نامه‌ی پذیرش بمانید

با فرض اینکه ددلاین‌های ثبت نام را رعایت کرده و فرم درخواست و سایر مدارک خود را به موقع برای اپلای آمریکا ارسال کرده‌اید، هیچ نگرانی دیگری نخواهید داشت جز اینکه منتظر پاسخ از سوی دانشگاه‌های مورد نظر که برای آنها درخواست داده‌اید، باشید. دانشگاه‌ها پاسخ به درخواست شما را از طریق نامه ارسال می‌کنند. برخی ممکن است این کار را زودتر انجام دهند و برای برخی دیگر ممکن است نیاز باشد مدت زمان بیشتری منتظر بمانید.

مراحل اپلای آمریکا: منتظر نامه‌ی پذیرش بمانید

پرداخت هزینه‌های دانشگاه پس از اپلای آمریکا

هنگامی که دانشجویان به اپلای آمریکا و درخواست پذیرش تحصیلی در دانشگاه‌های این کشور فکر می‌کنند، بسیاری از دانشجویان شرایط را اینطور در نظر می‌گیرند که باید هزینه‌های دانشگاه را از جیب خانواده‌ی خود بپردازند. با این حال برای کسانی که توانایی پرداخت هزینه‌های دانشگاه را ندارند، می‌توانند این هزینه را از طریق کمک‌های مالی و بورسیه‌های ارائه شده توسط دانشگاه بپردازند.

کمک‌های مالی از منابع مختلف تامین می‌شوند که سازمان‌های فدرال و ایالتی، کالج‌ها، دبیرستان‌ها و بنیادهای مختلف تنها برخی از آنها هستند. در ادامه برخی از انواع کمک‌های مالی برای دانشجویان اپلای آمریکا که واجد شرایط هستند را معرفی می‌کنیم.

پرداخت هزینه‌های دانشگاه پس از اپلای آمریکا

کمک هزینه مالی

کمک هزینه نوعی کمک مالی است که دانشجویان بدون نیاز به بازپرداخت آن می‌توانند دریافت کنند. کمک‌های مالی معمولا از طریق سازمان‌های خصوصی، دولت فدرال یا دانشگاه ارائه می‌شود.

کمک هزینه مالی

بورسیه

بورسیه نوعی کمک مالی است که توسط دانشگاه‌ها به دانشجویان اعطا می‌شود تا هزینه‌ی مدرک خود را بپردازند. انواع مختلفی از بورسیه‌ی تحصیلی وجود دارد؛ با این حال، همه‌ی دانشجویان اپلای آمریکا واجد شرایط دریافت این بورسیه‌ها نیستند و الزاماتی وجود دارد که دانشجویان باید آن را برآورده سازند.

بورسیه

وام دانشجویی

هنگام درخواست کمک مالی ممکن است به دانشجویان اپلای آمریکا، وام دانشجویی پیشنهاد شود. دانشجویان موظفند بدهی وام خود را با بهره‌ی آن بازپرداخت کنند و این بازپرداخت بدهی پس از فارغ‌التحصیلی انجام می‌شود. مقدار وامی که می‌توانید بگیرید بسته به سطح تحصیلات شما دارد.

وام دانشجویی

شرایط اپلای دکتری آمریکا

دکترا بالاترین مدرک تحصیلی است که می‌توان دریافت کرد و یک مدرک کاملا معتبر است. اپلای آمریکا برای مدرک دکتری به خاطر دقت علمی، اصالت و مشارکت در زمینه‌های تحقیقاتی بسیار شناخته شده است. پیش از دنبال کردن مراحل پذیرش برای تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا لازم است با الزامات کلی آن آشنا باشید که شامل موارد زیر می‌شود:

  • مدرک ارشد
  • 16 سال تحصیلات رسمی
  • نمرات آزمون مهارت زبان انگلیسی
  • نمرات آزمون ورودی

هر دانشگاه ممکن است الزامات خاص خود را در رابطه با معدل و نمرات آزمون داشته باشد. بنابراین هنگام اپلای آمریکا برای مقطع دکترا همه‌ی شرایط و الزامات دانشگاه مد نظر خود را به خوبی بررسی کنید.

شرایط اپلای دکتری آمریکا

شرایط اپلای برای کارشناسی ارشد آمریکا

اکثر برنامه‌های تحصیلات تکمیلی مفاهیم پیشرفته را ابتدا در برنامه‌های کارشناسی آموزش می‌دهند، بنابراین یک شرط معمول برای اپلای آمریکا در مقطع ارشد، داشتن مدرک لیسانس در رشته‌ی مرتبط با ارشدی است که می‌خواهید برای آن درخواست بدهید. برخی از دانشگاه‌ها ممکن است به شما اجازه‌ی ثبت نام بدون مدرک لیسانس مرتبط را نیز بدهند، بنابراین در این مورد حتما با مسئول ثبت نام دانشگاه مشورت کنید.

بسته به برنامه و دانشگاه، متقاضیان ممکن است لازم باشد در ازمون‌های خاصی شرکت کنند و حداقل امتیاز لازم را به دست آورند. ازمون دقیق و نمره‌ی مورد نیاز برای هر موسسه متفاوت است و ممکن است مربوط به رشته‌ای باشد که می‌خواهید در آن درس بخوانید. برای مثال برای اپلای پزشکی آمریکا، دانشجویان باید در آزمون پذیرش کالج پزشکی (MCAT) شرکت کنند و ممکن است نیاز به کسب امتیاز خاصی داشته باشند.

حداقل معدل برای تحصیل در امریکا

اگر به فکر اپلای آمریکا برای مقاطع تحصیلی مختلف هستید، لازم است بدانید موسسات دانشگاهی برتر ممکن است از متقاضیان حداقل معدل GPAs 3.5 یا بالاتر را بخواهند. البته موسسات دیگر با الزامات دیگر نیز وجود دارد که ممکن است معدل پایین‌تر مانند 2.5 یا حتی 2 را نیز قبول کنند.

حداقل معدل برای تحصیل در امریکا

شرایط سنی تحصیل در آمریکا

یکی از نکات مهم در اپلای آمریکا و پذیرش تحصیلی در دانشگاه‌های این کشور، شرایط سنی است. برای اپلای در مقطع کارشناسی متقاضی باید دارای مدرک 12 ساله‌ی دیپلم، مدرک آیلتس و حداقل شرایط سنی 17 سال و حداکثر 25 سال داشته باشد.

محدودیت سنی برای اپلای آمریکا در مقطع ارشد کمی متفاوت است. برای کارشناسی ارشد حداقل سن متقاضی 22 سال در نظر گرفته می‌شود اما حداکثری برای آن تعیین نشده است. شرایط سنی تحصیل در مقطع دکتری نیز کاملا متفاوت با سایر مقاطع تحصیلی است و برای آن هیچ شرایط سنی تعیین نشده است. اما به طور معمول حداکثر سن برای این مقطع 40 سال است.

شرایط سنی تحصیل در آمریکا

اپلای آمریکا و هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا

هزینه‌های تحصیل در آمریکا بسته به موسسه‌ی آموزشی، رشته و مقطع تحصیلی می‌تواند متفاوت باشد اما تقریبا می‌توان گفت دانشجویان علاوه بر هزینه‌های اقامت، خورد و خوراک و غیره به 18 هزار تا 30 هزار دلار در سال نیاز دارند. البته دانشجویان واجد شرایط می‌توانند از بورسیه‌های تحصیلی برای کاهش هزینه‌های خود استفاده کنند.

مهاجرت تحصیلی به آمریکا و اپلای آمریکا با هزینه‌هایی مانند هزینه‌ی دریافت ویزای تحصیلی، تمکن مالی، شهریه، اقامت، بلیت پرواز و غیره نیز همراه خواهد بود.

ویزای تحصیلی برای دانشجویان بین‌المللی

پس از اپلای آمریکا، برای تحصیل در این کشور به عنوان دانشجوی بین‌المللی، متقاضیان باید برای دریافت ویزای دانشجویی اقدام کنند. شروع این فرآیند با پذیرش درخواست در دانشگاه است که سپس برای شما مدارک مهمی مانند I-20 یا DS-2019 را ارسال می‌کنند. مدرکی که دریافت می‌کنید، بستگی به نوع برنامه‌ای دارد که برای آن درخواست داده‌اید و نوع ویزای دانشجویی شما را نشان می‌دهد که می‌تواند ویزای دانشجویی F-1، ویزای دانشجویی J-1 یا ویزای تحصیلی M-1 باشد.

پس از دریافت فرم I-20 یا DS-2019 نوبت به درخواست ویزای دانشجویی می‌رسد که روند آن شامل موارد زیر می‌شود:

  1. پرداخت هزینه 350 دلاری SEVIS I-901 به صورت آنلاین
  2. ارسال درخواست برای ویزای تحصیلی
  3. برنامه‌ریزی مصاحبه‌ی ویزا در سفارت یا کنسولگری امریکا
  4. شرکت در مصاحبه‌ی ویزا

ویزای تحصیلی برای دانشجویان بین‌المللی

اپلای آمریکا با موسسه مهاجرتی مون ایمیگریشن

در این مطلب در خصوص نحوه اپلای گرفتن از دانشگاههای آمریکا توضیح دادیم. دانشگاه‌های آمریکا از بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و سالانه افراد توانمند زیادی برای ادامه‌ی تحصیل ویزای دانشجویی آمریکا دریافت می‌کنند. با جستجو در میان دانشگاه‌های مختلف می‌توانید راحت ترین دانشگاه آمریکا برای پذیرش را پیدا کنید. با این حال برای اطلاعات بیشتر در خصوص اپلای آمریکا و آشنایی با بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا حتما با مشاوران موسسه مهاجرتی مون ایمیگریشن در ارتباط باشید.

منبع

لینک ‎‎های مهم