021-22700332-35

پاسپورت آمریکا (گذرنامه آمریکا)

خیلی از افراد به خصوص در جوامع جهان سومی رویای مسافرت به آمریکا و دریافت پاسپورت آمریکایی را در سر می‌پرورانند. افراد برای ورود به خاک آمریکا ابتدا باید نسبت به دریافت یکی از انواع ویزاهای آمریکا اقدام کنند و پس از ورود به خاک آمریکا شانس خود را برای دریافت پاسپورت امتحان کنند. ما در ادامه‌ی این مطلب درباره شرایط، مدارک، مراحل و روش‌های دریافت پاسپورت آمریکا، انواع، اعتبار و مزایای آن با یکدیگر صحبت خواهیم کرد.

پاسپورت آمریکا

پاسپورت آمریکا یک مدرک هویتی بین المللی و سند مسافرتی است که توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده برای شهروندان و اتباع این کشور صادر می‌شود. شهروندان آمریکایی می‌توانند هم کارت پاسپورت و هم دفترچه پاسپورت تهیه کنند که با یکدیگر از نظر اعتبار تفاوتی ندارد؛ اما دفترچه پاسپورت آمریکایی را می‌توان برای سفرهای بین‌المللی و کارت گذرنامه را برای سفرهای زمینی و دریایی به کانادا، برمودا، مکزیک و کارائیب استفاده کرد. از جولای 2023، پاسپورت ایالات متحده اجازه سفر بدون ویزا به 184 کشور را داده و هشتمین پاسپورت قدرتمند در جهان است.

پاسپورت آمریکا جز اموال فدرال محسوب شده و در صورت درخواست باید به دولت برگردانده شوند. طبق قانون،داشتن پاسپورت کشورهای دیگر برای شهروندان آمریکا منعی ندارد و این پاسپورت بعنوان گواهی شهروندی هم برای شهروندان آمریکا کاربرد دارد.

برای شهروندان و اتباع آمریکا ورود یا خروج از کشور بدون پاسپورت آمریکا یا سند جایگزین پاسپورت و سفر به نیمکره غربی غیرقانونی است.

پاسپورت آمریکا

ارزش پاسپورت آمریکا

پاسپورت آمریکا از نظر قدرتمندی در رده‌ی هشتم پاسپورت‌های جهان قرار دارد و در این مقام کشورهای بلژیک، نروژ، سوئیس و نیوزلند هم در کنار ایالات متحده قرار دارند. با پاسپورت آمریکا امکان سفر به 184 کشور بدون ویزا وجود دارد؛ تنها 33 کشور برای ورود اتباع آمریکایی به کشور خود ویزا می‌خواهند که این کشورها عبارتند از: ایران، افغانستان، چین، غنا، گینه، عراق، لیبی، نیجریه، کره شمالی و …

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ویزا آمریکا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

مدت زمان اعتبار پاسپورت آمریکا

مدت اعتبار گذرنامه آمریکایی به سن فرد در زمان صدور ان بستگی دارد. اگر در زمان صدور پاسپورت بیشتر از 16 سال داشته باشید، پاسپورت شما 10 سال اعتبار دارد و اگر در زمان صدور پاسپورت زیر ۱۶ سال باشید، پاسپورت شما ۵ سال اعتبار دارد. تاریخ صدور پاسپورتتان را می‌توانید در صفحه اطلاعات دفترچه گذرنامه یا جلوی کارت گذرنامه خود ببینید.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با سایت لاتاری گرین کارت آمریکا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

مدت زمان اعتبار پاسپورت آمریکا

پاسپورت آمریکایی بیومتریک

ایالات متحده از تاریخ 26 اکتبر 2006 اقدام به صدور گذرنامه های هوشمند کرد که دارای یک تراشه‌ی الکترونیکی در قاب پشتی پاسپورت است است. این تراشه حاوی تصویری از صاحب پاسپورت، اطلاعات پاسپورت و اطلاعات شخصی دارنده پاسپورت می‌باشد.

(اگر می‌خواهید در مورد انواع روش مهاجرت به کانادا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

انواع پاسپورت آمریکا

اگر فکر می‌کنید همه پاسپورت‌های ایالات متحده یکسان هستند، سخت در اشتباهید. ایالت متحده پنج نوع پاسپورت دارد که اکثر شهروندان قادر به اخذ یکی از انواع آن خواهند بود. رایج ترین نوع پاسپورت آمریکا، گذرنامه معمولی است که اکثر شهروندان ایالات متحده می‌توانند برای آن درخواست دهند؛ اگرچه کمتر از نیمی از شهروندان ایالات متحده دارای گذرنامه هستند! برخلاف شهروندان عادی، دیپلمات‌ها و افرادی با شغل‌های رسمی و دولتی می‌توانند انواع دیگری از پاسپورت را هم داشته باشند.

(اگر مایل هستید که در مورد نحوه اقامت در کانادا بیشتر بدانید، از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

1. پاسپورت آمریکایی معمولی

این پاسپورت به رنگ سرمه‌ای بوده و برای انواع سفرهای بین المللی قابل استفاده است. اگر در خارج از کشور تحصیل می‌کنید، به تعطیلات خانوادگی می‌روید یا سفر کاری می‌روید، این نوع گذرنامه که پاسپورت p هم نامیده می‌شود مناسب شماست. پاسپورت آمریکایی معمولی 28 صفحه داشته و 10 سال اعتبار دارد؛ البته برای کسانی که زیر 16 سالگی درخواست دریافت پاسپورت می‌کنند، تنها پنج سال اعتبار دارد.

متقاضیان باید مدرک اصلی یا تایید شده شهروندی ایالات متحده (مانند گواهی تولد) و همچنین عکس با ابعاد مناسب پاسپورت ارائه دهند. توجه داتشته باشید که اگر به خاطر مسائلی چون ازدواج یا طلاق نام خود را تغییر داده اید، ارائه مدارک برای این موضوع الزامی است.

معمولاً صدور گذرنامه آمریکا بین شش تا نه هفته طول می‌کشد اما می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای بیشتر درخواست تسریع فرآیند صدور پاسپورت آمریکا را از طریق یک سیستم مستقل داشته باشید.

زیرمجموعه‌ای از انواع پاسپورت معمولی وجود دارد که بدون هیچ هزینه‌ای صادر می‌شوند. این اسناد که پنج سال اعتبار ذارند معمولا برای کارمندان صلیب سرخ ملی آمریکا، داوطلبان سپاه صلح و اعضای وزارت دفاع صادر می‌شود.

1. پاسپورت آمریکایی معمولی

2. پاسپورت رسمی

گذرنامه آمریکایی رسمی برای کسانی است که برای دولت کار می‌کنند و یا برای تجارت رسمی سفر می‌کنند. در صورت تایید وزارت امور خارجه، صاحب گذرنامه می‌تواند برای همسر و اعضای نزدیک خانواده خود نیز درخواست صدور پاسپورت آمریکایی رسمی بکند. جلد این پاسپورت‌ها به رنگ قهوه ای بوده و عبارت Official Passport رو جلد آن حک شده است.

صدور پاسپورت آمریکایی رسمی هیچ هزینه ای نداشته و بر خلاف پاسپورت های معمولی تنها 5 سال اعتبار دارند؛ همچنین سفر تفریحی با این نوع پاسپورت امکان پذیر نیست.

(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های گرفتن پاسپورت کانادا به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

3. پاسپورت آمریکایی دیپلماتیک

پاسپورت دیپلماتیک با روکش مشکی رنگ خود تنها برای انجام امور دیپلماتیک از طرف دولت برای دیپلمات‌ها و افسران خدمات خارجی صادر می‌شود. این گذرنامه تنها به منظور ماموریت های دیپلماتیک قابل استفاده است و این افراد برای سفرهای شخصی باید گذرنامه معمولی داشته باشند. پاسپورت دیپلماتیک بدون هیچ هزینه‌ای و برای 5 سال صادر شده و پس از اتمام ماموریت به مراجع بازگردانده می‌شود.

4. پاسپورت خدماتی

پاسپورت آمریکا از نوع خدماتی با جلد خاکستری رنگ برای پیمانکاران دولتی‌ای صادر می‌شود که از طرف دولت ماموریت یافته به خارج از کشور سفر کنند. این پاسپورت هم تنها 5 سال اعتبار دارد.

5. کارت پاسپورت آمریکا

همانطور که از نام آن پیداست، کارت پاسپورت آمریکا درواقع یک نوع مدرک شناسایی است و دیگر حالت دفترچه ندارد. این کارت برای سفرهای زمینی و دریایی به مکزیک، کانادا، برمودا و جزایر کارائیب و سفرهای درون کشوری کاربرد دارد. در واقع کارت پاسپورت برای افرادی که زیاد به این مناطق سفر می کنند، بهترین گزینه است چرا که دیگر گذرنامه تان با انواع مهرها شلوغ نمی‌شود. همه‌ی افرادی که واجد شرایط دریافت گذرنامه هستند می‌توانند نسبت به گرفتن کارت پاسپورت آمریکا اقدام کنند.

قیمت کارت پاسپورت آمریکا برای بزرگسالان 30 دلار و برای افراد زیر 16 سال، 15 دلار است.

شرایط اخذ پاسپورت آمریکا

برای دریافت پاسپورت آمریکا، یا باید شهروند ایالت متحده باشید ( از طریق تولد یا تابعیت)، یا یک شهروند غیر تابع اما واجد شرایط باشید. برای دریافت پاسپورت آمریکا نیاز به تکمیل فرم است. فرم DS-11 مربوط به درخواست پاسپورت آمریکا بوده و افرادی که برای اولین بار میخواهند درخواست بدهند یا زیر 16 سال دارند باید این فرم را پر کنند. مواردی دیگری مثل تسلط به زبان انگلیسی، تمکن مالی، عدم سوء پیشینه، ارئه مدارک نشان دهنده اقامت 5 ساله در خاک آمریکا و … از جمله شرایط اخذ پاسپورت ایالات متحده می‌باشد.

شرایط اخذ پاسپورت آمریکا

مدارک لازم برای دریافت گذرنامه آمریکا

  • ارائه فرم گذرنامه (فرم DS-11)
  • ارائه مدارک هویتی برای اثبات هویت فرد
  • دو قطعه عکس مناسب پاسپورت
  • عدم سابقه کیفری
  • تسلط به زبان انگلیسی و ارائه مدارک مربوط به آن
  • تمکن مالی
  • عکس از گذرنامه
  • پرداخت هزینه های مربوط به دریافت پاسپورت آمریکا و ارائه رسید آن

توجه داشته باشید کامل بودن مدارک شانس شما را برای دریافت پاسپورت ایالات متحده افزایش می‌دهد.

مراحل گرفتن پاسپورت آمریکا

1. تکمیل فرم درخواست پاسپورت DS-11

اولین مرحله در فرآیند درخواست پاسپورت، تکمیل فرم DS-11 است. متقاضیان هم می‌توانند فرم DS-11 را دانلود و چاپ کنند یا فرم را به صورت آنلاین در وبسایت مربوطه پر کنند.

2. مدارک مربوط به شهروندی ایالات متحده را ارائه دهید

یکی از الزامات کلیدی در فرآیند اخذ پاسپورت امریکا، ارائه مدارک اولیه شهروندی ایالات متحده است. اگر شهروندی هستید که به تازگی تابعیت آمریکا را دریافت کرده‌اید، می‌توانید گواهی تابعیت خود را به عنوان مدرک شهروندی ارائه دهید. در صورتی که نمی‌توانید مدارک تابعیت خود را ارائه دهید، می توانید مدارک ثانویه نظیر گواهی تولد را ارائه دهید.

(برای دانستن بیشتر در رابطه با شرایط سیتیزنی امریکا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

3. ارائه شناسنامه

ارائه مدارکی نظیر شناسایی نظیر شناسنامه، گواهینامه رانندگی یا پاسپورت فعلی.

4. گرفتن عکس

متقاضیان باید یک عکس پاسپورت 2×2 اینچ (51×51 میلی متر) را در مدارک خود قرار دهند.

5. ارسال درخواست

اگر برای اولین بار درخواست پاسپورت ایالات متحده را می دهید، باید شخصاً در یک مرکز پذیرش گذرنامه اقدام کنید. نمایندگی‌های پذیرش گذرنامه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده تعیین می‌شود و معمولا در دفاتر دولتی ایالتی، کتابخانه های عمومی، دفاتر پست و … امکان پذیر است.

هنگامی که محل پرونده خود را مشخص کردید، باید فرم DS-11 تکمیل شده خود را که شامل مدارک شهروندی، فتوکپی شناسنامه، عکس پاسپورت و رسید پرداخت هزینه‌های تشکیل پرونده است ارسال کنید.

(اگر می‌خواهید در مورد مدرک زبان برای شهروندی کانادا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

مراحل گرفتن پاسپورت آمریکا

قیمت پاسپورت آمریکا

شما می‌توانید جدیدترین نرخ گرفتن پاسپورت آمریکا را در وبسایت رسمی دولت ابالات متحده که انجام امور درخواست برای گذرنامه و ارائه فرم‌های مربوطه به صورت آنلاین را انجام می‌دهد مشاهده کنید. طبق آخرین اطلاع رسانی این سایت نرخ دریافت پاسپورت آمریکا و کارت پاسپورت برای افراد بالای 16 سال و پایین 16 سال به شرح زیر است:

درخواست پاسپورت آمریکا افراد بزرگسال برای اولین بار: 130 دلار

هزینه نماینده پذیرش: 35 دلار

کل هزینه: 165 دلار

درخواست کارت پاسپورت آمریکا برای افراد بزرگسال برای نخستین بار: 30 دلار

هزینه نماینده پذیرش: 35 دلار

کل هزینه: 65 دلار

هزینه تمدید پاسپورت برای افراد بزرگسال: 130 دلار

هزینه تمدید کارت پاسپورت برای افراد بزرگسال: 30 دلار

درخواست پاسپورت برای افراد زیر 16 سال: 100 دلار

درخواست کارت پاسپورت برای افراد زیر 16 سال: 15 دلار

قیمت پاسپورت آمریکا

تمدید گذرنامه آمریکا

درخصوص تمدید پاسپورت آمریکا باید به برخی نکات توجه کرد از جمله اینکه پاسپورت شما باید در 15 سال اخیر صادر شده باشد و از زمان اعتبار آن هنوز باقی مانده باشد. امکان تمدید پاسپورت آمریکا از داخل ایران نیز وجود دارد؛ اما با توجه به اینکه ایلات متحده در ایران سفارت ندارد، برای درخواست تمدید گذرنامه آمریکا باید با تعیین وقت قبلی به سفارت سوییس مراجعه کنید؛ فرایند تمدید آن چیزی حدود 10 تا 12 هفته طول خواهد کشید و هزینه آن در سال جدید همانطور که بالاتر گفته شد 130 دلار است.

با پاسپورت آمریکا به چه کشورهایی می‌توان سفر کرد؟

همانطور که بالاتر اشاره کردیم، پاسپورت آمریکا یکی از قوی ترین پاسپورت های جهان است که با آن می توان به 184 کشور جهان بدون ویزا سفر کرد. این بدین معناست که شهروندان آمریکا برای سفر به هر کجای دنیا نیازمند طی کردن فرآیند اخذ ویزا و منتظر جواب سفارت ماندن نیستند. البته برخی کشورها نظیر ایران، افغانستان، چین، غنا، گینه، عراق، لیبی، نیجریه، کره شمالی و … اجازه سفر به کشورشان را به شهروندان آمریکایی تنها در صورت دریافت ویزا خواهند داد.

تعداد کشورهایی که می‌توان تنها با پاسپورت آمریکا به آنها سفر کرد بالاست از این رو تنها به برخی موارد می‌پردازیم: آلمان، اتریش، اسپانیا، اسرائیل، ایالات متحده عربی، بریتانیا، بلژیک، دانمارک، جمهوری چک، ژاپن، فرانسه، فنلاند، کانادا و …

با پاسپورت آمریکا به چه کشورهایی می‌توان سفر کرد؟

صدور پاسپورت آمریکایی چقدر طول می‌کشد؟

تنها درخواست صدور پاسپورت چیزی حدود 10 الی 13 هفته طول خواهد کشید. زمان ارسال پستی از این زمان جداست.

صدور پاسپورت آمریکایی چقدر طول می‌کشد؟

انواع روش‌های دریافت پاسپورت آمریکا

شما از طریق دریافت انواع مختلف ویزای آمریکا و ورود به خاک این کشور در صورت دارا بودن شرایط، می‌توانید نسبت به دریافت گذرنامه اقدام کنید. در ادامه روش ها مختلفی از جمله دریافت پاسپورت آمریکا از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد فرزند و … را معرفی خواهیم کرد:

(بیشتر بخوانید: شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا چیست؟)

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق تحصیل

در کل ویزای آمریکا تنوع بالایی دارد و برای درخواست هرنوع ویزا باید از قبل اطلاعات کافی در مورد شرایط اخذ آن کسب کرد. در میان انواع ویزای آمریکا، ویزای M و F بعنوان ویزای تحصیلی شناخته می‌شوند که برای مقاطع مختلف تحصیلی کاربرد دارند. با توجه به قوانین کشور آمریکا افرادی که به قصد تحصیل وارد این کشور می‌شوند، می‌توانند کار نیمه وقت داشته باشند و یا پس از اتمام دوران تحصیل با دریافت پیشنهاد شغلی نسبت به دریافت ویزای کاری اقدام کنند. در این صورت امکان دریافت پاسپورت و اخذ اقامت کشور آمریکا هم برای این افراد وجود دارد. در ادامه با انواع ویزای تحصیلی آمریکا آشنا خواهیم شد:

(برای دانستن بیشتر در رابطه با دریافت ویزای تحصیلی آمریکا از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق تحصیل

1. ویزای F1

رایج‌ترین ویزای تحصیلی آمریکا، ویزای نوع F1 است. تقریبا تمام افرادی که قصد ادامه تحصیل در آمریکا دارند باید برای این نوع ویزا درخواست بدهند. این ویزای آمریکا برای اقامت بیش از 6 ماه است و دانشجویان دریافت‌کننده این ویزا می‌توانند هفته‌ای 20 ساعت به صورت پاره وقت به کار مشغول شوند. البته این کار در سال اول تحصیل باید حتما در محدوده‌ی دانشگاه باشد و در سال‌های بعد دانشجو با اجازه‌ی دانشگاه می‌تواند در خارج از دانشگاه به کار مشغول شود.

(اگر می‌خواهید در مورد مدارک لازم ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

2. ویزای تحصیلی M1

ویزای M1 تقریبا از نظر شرایط مشابه با ویزای F1 است؛ با این تفاوت که ویزای تحصیلی M1 تنها برای برخی از رشته‌های فنی و حرفه‌ای صادر می‌شود اما ویزای F1 برای تحصیل در موسسات آموزش عالی کاربرد دارد. دریافت‌کنندگان ویزای M1 نیز می‌توانند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود نیز ویزا دریافت کنند.

3. ویزای تحصیلی J1

ویزای تحصیلی J1 آمریکا مخصوص فرصت‌های مطالعاتی است و افرادی که تصمیم دارند در حوزه‌ی درسی خود تحقیق یا تدریس کنند، می‌توانند برای این نوع ویزای آمریکا درخواست بدهند. مدت اعتبار این نوع ویزای آمریکا برای تحصیل معمولا بسته به طول دوره فرصت تحقیقاتی متغیر است.

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق کار

همانطور که بالاتر اشاره کردیم، دریافت ویزای کاری راهی مطمئن برای رسیدن به پاسپورت آمریکاست. شما با دریافت ویزای EB3 و EB2 و گذشت 5 سال می‌توانید پاسپورت و گرین کارت آمریکا را دریافت کنید. ویزای کاری آمریکا انواع مختلفی دارد و شرایط هر کدام متفاوت است که در ادامه با پنج نوع اصلی ویزای مبتنی بر اشتغال آشنا خواهید شد:

(اگر مایل هستید که در مورد مراحل اخذ ویزای کاری کانادا بیشتر بدانید، از صفحه مربوطه بازدید کنید.)

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق کار

EB-1

ویزای EB-1 شامل افرادی می‌شوند که دارای توانایی‌های خارق‌العاده هستند؛ مانند متخصصان تجارت، دانشگاهیان و محققان، دانشمندان، هنرمندان یا ورزشکاران. این نوع ویزای آمریکا برای اشتغال نیاز به گواهی کار ندارد و خانواده‌ی این افراد نیز می‌توانند برای ویزا اقدام کنند. افرادی که به دنبال مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای نخبگان هستند و یا می‌خواهند از مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به آمریکا استفاده کنند، باید برای این نوع ویزا اقدام کنند.

EB-2

ویزای EB-2 برای این افراد در دسترس است:

  • متخصصان دارای مدارک پیشرفته یا معادل خارجی آن
  • افراد دارای حداقل 10 سال تجربه در یک حرفه‌ی خاص
  • افرادی که استخدام آنها در راستای منافع ملی آمریکا است

این ویزا نیز برای افرادی است که می‌خواهند از مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به آمریکا استفاده کنند.

EB-3

ویزای آمریکا EB-3 برای کسانی که مدرک لیسانس یا معادل آن را دارند و همینطور کارگران ماهر و غیرماهر که پیشنهاد کار غیرموقت از یک کارفرمای آمریکایی دارند، در دسترس است.

EB-4

ویزای EB-4 یک دسته‌ی تخصصی از ویزا است که واجد شرایط بودن آن شامل موارد زیر می‌شود اما محدود به این موارد نیست:

  • برخی کارکنان مذهبی
  • کارمندان پست‌های خدمات خارجی ایالات متحده
  • کارمندان بازنشسته‌ی سازمان‌های بین‌المللی و غیره

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری معمولا با نام ویزای EB-5 شناخته می شود. اخذ پاسپورت و گرین کارت (اقامت دائم) کشور آمریکا از طریق این ویزا تقریبا پیچیدگی خاصی ندارد. ویزای EB-5 شامل برنامه‌ی سرمایه‌گذار مهاجر می‌شود. این نوع ویزای آمریکا برای کسانی در دسترس است که 1.8 میلیون دلار در یک شرکت تجاری جدید سرمایه‌گذاری کنند که حداقل 10 کارگر تمام وقت آمریکایی داشته باشد یا 900 هزار دلار در یک سرمایه‌گذاری تجاری جدید در یک منطقه‌ی شغلی هدفمند با حداقل 10 کارگر تمام وقت آمریکایی هزینه کنند.

(اگر می‌خواهید در مورد بیزینس ویزای آمریکا بیشتر بدانید، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق سرمایه گذاری

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق ازدواج

ویزای مربوط به ازدواج دارای دو نوع K1 و K3 است. دریافت ویزای K1 که در واقع به معنی نامزدی شدن با یک فرد آمریکایی است، یکی از روش های اخذ پاسپورت آمریکاست. ویزای K1 یک ویزای مهاجرتی ایالات متحده است که برای نامزد یک شهروند آمریکایی صادر می‌شود تا آن فرد بتواند ظرف 90 روز پس از ورود به ایالات متحده، با شهروند آنجا ازدواج کنند.

ویزای K3 به همسر شهروند آمریکا که در کشور دیگری است اجازه می دهد که به ایالات متحده نقل مکان کند و درخواست ویزای مهاجرت دهد. این ویزا برای زوج های متاهلی اعمال می‌شود که یکی از زوجین شهروند ایالات متحده و دیگری از یک کشور خارجی باشد.

گرفتن پاسپورت آمریکا از طریق ازدواج

مزایای پاسپورت آمریکا

از جمله مزایای دریافت پاسپورت آمریکا می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • امکان سفر بدون ویزا به 184 کشور
  • امکان استفاده از امکانات شهروندی
  • عدم اخراج از کشور آمریکا
  • حق رای
  • حق سفر به خارج از ایلات متحده برای طولانی مدت
  • و …

لینک ‎‎های مهم